REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak KÜSİ toplantısında net talimatlar verdi

Vali Altıparmak KÜSİ toplantısında net talimatlar verdi

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2016 2. dönem toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Altıparmak, problemlerin çözümüne yönelik çalışılmasını istedi, bürokratik engellerin somut olarak teslim edilmesi talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 18:04

Üniversite ve sanayi imkanlarının Kamu eliyle birleştirilerek, karşılıklı bir etkileşim ve bütünlük içerisinde; bilimsel, teknolojik ve ekonomik olarak tarafların daha iyi seviyelere ulaşması için yapılan sistemli çalışmaların bütünü olarak tanımlanan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Sefa Gökalp, Denizli Ticaret İl Müdürü Şeref Koç, GEKA Genel Sekreteri Vekili Özgür Akdoğan, KOSGEB Denizli İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Nuriye Çevni, PAÜ Teknokent yetkilileri ile kurulun diğer üyeleri katıldı.

Toplantı Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Sefa Gökalp’in, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun ilk toplantısı sonrasında alınan kararlarla ilgili bilgilendirmesiyle başladı.

Kurul üyelerine seslenen Vali Ahmet Altıparmak ise, hangi alanda nitelikli insan gücüne ihtiyaç olduğunun araştırılarak, açılacak olan kursların buna göre belirlenmesi talimatını verdi. Problemlerin çözümüne yönelik çalışmalar yapılmasını isteyen Vali Altıparmak, yasal ve bürokratik sorunların tespit edilerek somutlaştırılması gerektiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu