REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak sorunları dinledi, talimat verdi

Vali Altıparmak sorunları dinledi, talimat verdi

Halk Toplantıları Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında başladı. Vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerini dinleyen Vali Ahmet Altıparmak, çözüm için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 17:00

Her ayın ikinci salı günü gerçekleştirilecek olan ‘Halk Toplantıları’nın ilki yapıldı. Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen halkla buluşmaya Vali Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri katıldı.

Halk toplantılarının ilkinde vatandaşlar sorun, istek ve şikâyetlerini Vali Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak vatandaşların tüm sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili daire müdürlerine talimat verdi, ilgilenilmesini istedi.

Söz alan muhtar ve vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun ve şikâyeti dile getirdi. Mahallelerindeki kullanılmayan metruk binalar, yarım kalan inşaatlar, tarımla ilgili toplulaştırma, sulama kanalları, ilçe ve bazı mahallelerdeki eğitim konuları başta olmak üzere Belediye ve DESKİ ile ilgili konuları içeren sorunlar dile getirildi. Yarım kalan bir inşaatla ilgili gelen bir şikâyet üzerine konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, tamamlanmayan inşaatların sorumluluğunun inşaat sahibinde olduğunu hatırlatarak, gerekli güvenlik önlemlerinin inşaat sahibi tarafından alınması gerektiğini söyledi.

Toplantıda vatandaşlar bazı konularda da teşekkürlerini iletti. Honaz’ın Kocabaş Mahallesinde ikamet eden bir vatandaş, mahalle sakinlerinin uzun süredir uyuşturucu satıcıları ile sıkıntısı olduğunu, düzenlenen operasyonlarla bunun giderildiğini söyleyerek Jandarma ve Emniyet güçlerine teşekkür etti.

Vatandaşlarımız toplantının ardından istek ve şikâyetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili daire müdürlerine iletme fırsatı da buldu.

“HALKIN TALEPLERİNİ DİNLEYECEĞİZ”
Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Ahmet Altıparmak, her ilçenin muhtarlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve diğer ilgililerle toplantılarda bir araya geldiklerini hatırlattı. Özellikle vatandaşların ve muhtarların sorunlarını verilen randevularla makamında da zaman zaman dinlediğini vurgulayan Vali Altıparmak, “Sizler de gördünüz talepler epeyce erimiş. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın makul taleplerini dinledik. Dolayısıyla hoş bir sohbet oldu. İnşallah bundan sonra da her ayın ikinci haftasına gelen Salı günleri halkımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

“DENİZLİ HUZURLU BİR ŞEHİR”
Gazetecilerin, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını hatırlatması üzerine, Denizli’nin huzurlu bir kent olduğunu, bakanlığın talimatlarıyla 24 saat boyunca yol kontrollerini yaptıklarını belirten Vali Ahmet Altıparmak, “Terörün nerede ne zaman ortaya çıkacak belli olmaz. Dolayısıyla biz elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bakanlığımızın talimatıyla 24 saat yol kontrollerimizi yapmaya devam ediyoruz ama bu yüzde yüz olmayacak anlamına gelmez. Denizli’de olmaması için gece gündüz hem jandarma hem de emniyet ekiplerimiz kontrollerine devam ediyor. Bu konuda halkımıza da görev düşüyor. Şüphelendiğiniz durumu mutlaka ve mutlaka emniyet güçlerine bildirin. Bu ülke bizim. Huzurun sağlanması için herkes elinden gelen gayreti göstermeli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu