REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan iade-i ziyaret

Vali Altıparmak’tan iade-i ziyaret

Son valiler kararnamesi ile Denizli’ye atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, iadeyi ziyaretlere başladı. Vali Altıparmak, önce Büyükşehir Belediyesi’ni, ardından İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2016 Çarşamba, 17:25

Denizli’ye atanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediyesine iade-i ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal tarafından karşılanan Vali Altıparmak, daha sonra başkanlık makamına geçti.

vali-ziyaret-1

Başkan Zolan ile bir süre görüşen Vali Altıparmak, belediyenin Denizli genelinde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ
Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı, Komutan Vekili Dr. Mürşit Kuyumcu karşıladı. Tören mangasını selamladıktan sonra güvenlik yetkilileri ile burada bir toplantı yapan Vali Altıparmak ayrıca Jandarma Şeref Defteri’ni imzaladı.

vali-ziyaret-3

Vali Altımarmak’ı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal eşlik etti.

vali-ziyaret-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu