REKLAMI GEÇ

“Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrılıyorum”

“Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrılıyorum”

İçişleri Bakanlığı’na verdiği dilekçenin ardından Valiler Kararnamesi’yle Merkez Valiliği’ne atanan Vali Abdülkadir Demir, kararın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrılıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 13:57

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ,(DHA)
Denizli Valiliği görevine üç yıl önce 30 Ağustos’ta başlayan Abdülkadir Demir, geçen hafta ani bir kararla İçişleri Bakanlığı’na merkeze alınması için dilekçe vermişti. Kentte üç yıl başarılı çalışmalara imza atan ve kentte tüm kesimler tarafından güleryüzlülüğü ile beğenilen Demir’in başvurusu şaşkınlık yaratmıştı. Demir, başvurusunun nedenini açıklamamış, merkeze alınması talebi kentte çeşitli kesimlerce farklı yorumları da beraberinde getirmişti.

Demir, geçen hafta verdiği dilekçenin ardından dün gece açıklanan kararnameyle merkez valiliğine atandı. Denizli’nin yeni valisi ise Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe oldu.

Kararname ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Abdülkadir Demir, Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrıldığını söyledi. Kararın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Demir, “Denizli, hem bölgesinde, hem Türkiye’de, özellikle ihracatıyla, üretimiyle öne çıkmış bir kent. Bu şehirde üç yıl valilik yapmak gerçekten büyük bir onurdur. Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrılıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Denizli için, ülkemiz için diyoruz. Devlette devamlılık esastır. Başlayan projeler Denizli ve Türkiye için önemli projelerdir. Ekonomi Bakanımız’ın da Denizlili olması bu projelerin kolaylaşması anlamında çok önemli oldu. Yeni valimize başarılar diliyoruz” dedi. Demir, hafta sonunda Denizli’den ayrılacağını da söyledi.

Yorumlar

Mevlüt ÇAĞLAR   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 20:13

Gülen yüzünüzle şehrimize verdiğin hizmetlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz sayın valim, yolunuz açık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu