REKLAMI GEÇ

Vali Demir Merkez valisi olarak atandı

Vali Demir Merkez valisi olarak atandı

İçişleri Bakanlığı’na “beni merkeze alın” başvurusunda bulunan Vali Abdülkadir Demir, merkeze alındı. Denizli’ye ise Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 09:12

Dün gece yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 31 Vali’nin yeri değişti. Valisi değişen iller arasında Denizli de var.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İçişleri Bakanlığı’na yaptığı başvuru doğrultusunda merkeze alındı. Vali Demir’den boşalan koltuğa Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe atandı.

Kararname gece yarısı yurtdışından dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının ardından sabahakarşı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in geçtiğimiz hafta başında İçişleri Bakanlığı’na başvurarak yazılı bir dilekçe ile merkeze alınmak istediği, Perşembe akşamı ortaya çıkmıştı. Vali Demir, merkeze alınmak istemesiyle ilgli tüm soruları yanıtsız bırakmış, “Böyle uygun gördüm” demekle yetinmişti.

2011 yazındaki kararnamenin ardından Denizli’ye atanan Vali Abdulkadir Demir, özellikle bürokratik yapının aksine girişimci ve akılcı çözümler üreterek vatandaşın gönlünde taht kuran bir bürokrat olmuştu. Kararı Denizli sakinleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Merkeze alınan Abdulkadir Demir’in yerine atanan Kahramanmaraş Valisi Kocatepe 62 yaşında. Daha önce Bitlis, Şanlıurfa, Giresun ve Kütahya Valiliği görevi yapan Kocatepe, 2010’dan bu yana Kahramanmaraş Valiliği yapıyordu. Kocatepe Egeli. Uşaklı olan yeni Valievli ve 3 çocuk babası

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 13:18

sayın valim yolunuz açık olsun denizli yaptığınız hizmetleri hiç unutmayacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu