REKLAMI GEÇ

Vali Karahan, Babadağ ve Sarayköy’de

Vali Karahan, Babadağ ve Sarayköy’de

Vali Hasan Karahan, muhtarlar ile buluşmak ve bir dizi inceleme de bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy’ü ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2018 Perşembe, 09:48

Vali Karahan’ın ilk durağı Babadağ oldu. İlk olarak muhtarlar ile biraraya gelen Vali Hasan Karahan, mahallelerin sorunlarını masaya yatırdı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı kurum amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için talimat verdi.

Toplantının ardından Babadağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Kaymakam Tevfik Kumbasar, Belediye Başkanı Salim Demirezen ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Hükümet Konağı’nda Kaymakam Kumbasar’dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında brifing alan Vali Karahan, daha sonra ilçedeki okulları ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanacak olan Sağlık Hizmetleri İşbirliği Protokolüne katılmak üzere Babadağ Huzurevi’ne geçen Vali Hasan Karahan, huzurevi sakinleri ile de bir araya geldi, yaşlılarla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılacak iş birliği ile Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Babadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Çivril Huzurevi Müdürlüğü ve açılışı yapılacak olan Çal Huzurevi Müdürlüğü’nde kalan sakinlerin tıbbi muayene, tetkik ve tedavilerden daha hızlı ve etkili yararlanmalarını böylece sağlıklı, huzurlu ve aktif bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlayacak.

Babadağ ilçe ziyaretinin ardından Sarayköy’e geçen Vali Karahan; geçtiğimiz yıl Tekkeköy ve Kabaağaç mahallesinde çıkan orman yangınının izlerini silmek adına Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yangın sırasında görev şehidi olan Hüseyin Avcı Hatıra Ormanı adı verilen bölgede gerçekleşen fidan dikim törenine katıldı.

Sarayköy’de de muhtarlar ile buluşan Vali Karahan, Sarayköy Kaymakamlığını da ziyaret etti.
Son olarak Sarayköy Belediyesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

Vali Hasan Karahan Başkan Özbaş’tan belediyenin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu