REKLAMI GEÇ

Vali Karahan’dan muhtarlara uyuşturucu talimatı

Vali Karahan’dan muhtarlara uyuşturucu talimatı

Denizli Valisi Hasan Karahan uyuşturucu ile mücadele kapsamında 81 il ile eş zamanlı yapılan toplantıda, muhtarlara seslendi ve “Siz mahallelerdeki gözümüz, kulağımızsınız. En ufak şüphede bile affetmeyeceksiniz ve hemen haber vereceksiniz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2019 Pazar, 18:26

Denizli Valisi Hasan Karahan, tüm illerle birlikte eş zamanlı olarak yapılan uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki toplantıda, muhtarlara seslendi ve “Siz bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bu konuda sizlere de büyük görevler düşüyor” diyerek, daha dikkatli olmaları yönünde direktif verdi.

Çağın belası uyuşturucu konusunda kimsenin garantisinin olmadığına değinen Denizli Valisi Hasan Karahan, uyuşturucu ile mücadele konusunda herkesin birlik içinde hareket etmesi ve en ufak şüpheye taviz vermeden güvenlik güçlerine bilgi vermesi gerektiğini söyledi. Bu konuda özellikle mahalle muhtarlarının büyük sorumluluk taşıdığının altını çizen Vali Karahan muhtarlara seslenerek şöyle dedi:

Kimse uyuşturucu belası bana bulaşmaz demesin. Denizli’nin ismi bu konuda her zaman temiz kalmalıdır. Muhtarlarımız bu konuda daha dikkatli olmalı. Gözünüz açık olsun. Mahallenizde uyuşturucu ile ilgili en ufak şüphenizi bile güvenlik güçleriyle hemen paylaşmanızı istiyorum. Hep birlikte Denizli’yi bu konuda en güvenilir kent yapabiliriz. Af yok. Hemen şüphenizi paylaşın.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu