REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe Ankara’ya uğurlandı

Vali Kocatepe Ankara’ya uğurlandı

Son Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Şükrü Kocatepe, Valilik Binası önünde çalışma arkadaşlarına veda etti, Denizli’den ayrıldı. Kocatepe’nin vedada üzgün olduğu gözlendi.Vali Kocatepe için akşam da veda yemeği düzenlendi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2016 Çarşamba, 12:28

Denizli’ye 24 Eylül 2014’de atanan Vali Şükrü Kocatepe, son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınmıştı. Denizli’deki görev süresi tamamlanan Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vali yardımcıları, daire müdürleri, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ve valilik personeli tarafından uğurlandı.

denizli-vali-kocatepe-veda-etti-ic

Karayolu ile son görev yeri olacak olan Ankara’ya gitmek üzere Denizli’den ayrılan Kocatepe, çalışma arkadaşları ve Denizli protokolü tarafından uğurlandı. Vali Kocatepe, ayrılmadan önce çalışma arkadaşları, protokol üyeleri ve basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

denizli-vali-kocatepe-veda-etti-ic-1Kocatepe’nin üzgün olduğu gözlendi.

DENİZLİ’DEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM
Vali Şükrü Kocatepe için akşam da Polisevi’nde veda yemeği düzenlendi. Denizli protokolünün katıldığı iftarda yaptığı veda konuşmasında Denizli’den çok şey öğrendiğini belirten Vali Kocatepe, “Elbette insan hayatı boyunca herkesten bir şeyler öğreniyor. Sokaktaki vatandaştan da bir şey öğrenmek mümkün, tarlada çalışan çiftçi kardeşimizden de, birlikte çalıştığımız hizmet erbabı olan kardeşlerimizden de. Bende sizlerden ve Denizli’den çok şeyler öğrendim” dedi.

denizli-vali-kocatepe-veda-etti-ic-2

Kocatepe, Denizli’nin bölgenin  ve ülkenin sinerji merkezi olduğunu vurgulayarak, şu sözlerle veda etti: “Tekstilde ve sanayide ‘Denizli Mucizesi’ni ekonomi literatürüne yazdıran, çalışkanlığı ile birlik ve beraberlik duygusuyla yenilikçiliği ile kendisini kabul ettirmiş bir şehir. Dolayısıyla ben 2 yıl Denizli’ye hizmet etmenin, Denizli’den çok şey öğrenmenin gururuyla, onuruyla burada aktif görevimi noktalıyorum.” 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu