REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe: Hükmetmek değil, hizmet için buradayım

Vali Kocatepe: Hükmetmek değil, hizmet için buradayım

Son kararname ile Kahramanmaraş’tan Denizli Valiliği görevine atanan Şükrü Kocatepe, sessiz sedasız geldiği Denizli’de görevine başladı, ilk toplantısını gazetecilerle yaptı. Vali Kocatepe, görev anlayışını aktardı, neden karşılama töreni istemediğini açıkladı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2014 Çarşamba, 17:56

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Denizli’ye atanan Vali Şükrü Kocatepe koltuğuna oturdu. Eve yerleştikten sonra valilik binasına geçen Kocatepe, ilk tanışmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

DENİZLİ’NİN HİZMETİNDEYİM
Görev yaptığı her yeri memleketi olarak kabul ettiğini belirten Kocatepe, Uşaklı olduğunu hatırlattı. Görev süresince Denizlililerin hizmetinde olacağını belirten Vali Kocatepe, “Çevre illerde görev yaptım ama Denizli’de vali olarak görev yapmak bugüne nasipmiş. Denizli’ye hizmet etmek için geldim. Vali hükmeden değil, hizmet edendir. Ben de Denizlili vatandaşlarımızın hizmetindeyim” dedi.

NEDEN KARŞILAMA TÖRENİ İSTEMEDİ
Denizli’nin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Kocatepe, Denizli’nin huzurlu bir şehir olduğunu, bu huzurun sürmesi için çalışacaklarını söyledi. Bir gazetecinin, “Neden karşılama töreni istemediniz?” sorusunu da yanıtlayan Kocatepe şunları söyledi:
“Karşılama töreni istemedim çünkü herkes işine gücüne baksın istedim. ‘Valiyi uğurluyoruz, karşılıyoruz’ diye daire müdürlerinin yerlerinden ayrılmasını doğru bulmuyorum. Vatandaş geldiğinde daire amirini yerinde bulabilmelidir. Denizli benim altıncı il valiliği görevim. Atandığım hiçbir yerde karşılama töreni istemedim.”

ŞEFFAF YÖNETİM
Toplantının sohbet bölümünde gazetecilere, “Siz randevu almadan gelebilirsiniz” diyen Vali Kocatepe, “Siz bizim mesai arkadaşımsınız. Mesai arkadaşları birbirinden randevu almaz. Bu bizim şeffaf yönetim anlayışımızın bir parçası, istediğiniz zaman gelip denetleyebilirsiniz” diye konuştu.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 25 Eylül 2014, 12:34

Hoşgeldiniz Sn.Valim.Yeni göreviniz size ve DENİZLİmize hayırlı uğurlu olsun…

Zeki ALTINTAŞ   -  Bağlantı 25 Eylül 2014, 11:28

Sn.Valim
Yeni görev yeriniz tüm Denizli Halkına, Ülkemize ve Size Hayırlı ve Uğurlu gelir inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Beyhan ÖKMEN   -  Bağlantı 25 Eylül 2014, 09:54

Sn.Valimin açıklamalarına benzer tüm davranışları tüm kurum yöneticilerinden bekliyoruz.İşimiz vatandaşa hizmet odaklı olmalıdır.Sayın Valime hayırlı olsun,işlerinde Allah’tan kolaylıklar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu