REKLAMI GEÇ

Vali Yardımcısı Ata’ya yemekli uğurlama

Vali Yardımcısı Ata’ya yemekli uğurlama

Vali Yardımcısı Rifat Ata, 41 yıllık kamu görevinin ardından emekliy ayrıldı. Vali Yardımcısı Ata, onuruna verilen yemekle uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2018 Perşembe, 15:56

Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.

Yemekte konuşan Vali Hasan Karahan, “Bir meslek büyüğümüzün görevini tamamlayarak alın açıklığı ve yüz akıyla emekli ediyoruz. Kendisinin deneyimleri ve bilgilerinede ihtiyaç duyulduğu anda yardıma geleceğine de inanıyoruz. Yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyoruz. Mülki İdare mesleğinin onurunu herzaman taşımış, milletine, devletine hizmet etmiş bir büyüğümüz. Sağlık ve sıhhat içerisinde bir emeklilik diliyorum. Muğla’ya yerleşiyor, bizim de artık Muğla’ya gittiğimizde uğrayacağımız bir abimiz var. Kendisine ve eşi hanımefendiye sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yaptığı hizmetler için devletimiz, milletimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1977 yılında mezun olan Vali Yardımcısı Sayın Rifat Ata, 1980 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Şanlıurfa/Birecik, Diyarbakır/Bismil, Muğla/Datça ve Kayseri /Develi’de kaymakamlık, Afyonkarahisar, Yozgat, Konya, Muğla ve Kırıkkale’de Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, 1 Aralık 2016 tarihli kararname ile Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu