REKLAMI GEÇ

Valilik, başta Suriyeliler olmak üzere yabancıların seyahatini disiplin altına aldı

Valilik, başta Suriyeliler olmak üzere yabancıların seyahatini disiplin altına aldı

Denizli’de yaşayan koruma kapsamındaki bayancı uyruklu şahıslara her türlü seyahat için bilet satışı yapılmayacak, özel ve kamu kurumları ve şahıslar tarafından hizmet verilmeyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 16:18

Valilik, 25 Temmuz tarihinde aldığı 422 sayılı kararını açıkladı ve yabancıların seyahatlerinin disipline edileceğini duyurdu.

Denizli’de yaşayan uluslararası koruma kapsamında bulunan yabancı uyruklu şahıslar ve geçici koruma kapsamında bulunan Suriyeli yabancılar ile ilgili olarak, kamu düzeninin korunması adına bir takım kararlar alındı.

Alınan karar, il sınırları içerisinde yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacı, acente, taşıma işleri komisyonculuğu, taşıma işleri organizatörlüğü, terminal işletmeciliği, araç kiralama işletmeciliği, taksi durakları gibi ulaşım hizmeti veren firma ve şirketlere bildirildi.

Buna göre, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nce verilen “Yol İzin Belgesi” bulunmayanlara bilet satışı ve hizmet verilmeyecek. Uluslararası koruma kapsamında bulunan yabancı uyruklu şahısların ve geçici koruma kapsamında bulunan Suriyeli yabancıların nüfus hareketliliğinin, ikamet ili değişikliğinin ve mobilitelerinin düzenlenmesi ve kontrol altına alınması, kayıtsız olan Suriyeli yabancıların ise geçici koruma kapsamında kayıt altına alınması ile Denizli il sınırları içerisinde huzur ve güvenliğin, kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve işlenen suçların aydınlatılması amaçlandığı bildirildi.
Uyarıyı dikkate almayan seyahat acentaları, taksiciler, oteller vb gibi işletmelere para cezası verilecek.

Yorumlar

kml   -  Bağlantı 29 Temmuz 2017, 10:20

Kaç suriyeli izin belgesiz acaba?? biz izin belgeleriyle rahatça gezsinler demiyoruz ki… gitsinler vatanlarını müdafaa etsinler diyoruz. Yani suriyelenin cebinde izin belge olunca biz yurdumuzda rahat mı etmeliyiz???

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu