REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği’nden bayram önlemleri

Denizli Valiliği’nden bayram önlemleri

Denizli halkının Ramazan Bayramı’nı huzurlu ve güven içerisinde geçirmesi için tedbir aldı. Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’de Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde idrak edilmesine esas olmak üzere alınan tedbirlerin aksamaması için kamu kurum ve kuruluşları uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2016 Cumartesi, 08:45

Denizli Valiliği, 4 Temmuz Pazartesi günü öğleden sonra başlayacak olan Ramazan Bayramı tatili ile ilgili bir dizi tedbir aldı. Vali Ahmet Altıparmak, Denizli halkının bayram tatilini huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için alınan tedbirlerin aksamaması için kurum ve kuruluşların sorumluluklarını tam olarak yerine getirmelerini istedi.

Vali Altıparmak, “Alınan tedbirlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini başta birim amirleri olmak üzere her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirmelerini ve uygulamanın Birim Üst Yöneticileri tarafından da bizzat takibini, ayrıca İlçe Kaymakamlıklarınca da İlçelerdeki Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli görülen her türlü tedbirlerin alınmasını rica ederim” dedi.

Vali Ahmet Altıparmak imzasıyla yayınlanan bayram tedbirleri şöyle:

– İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü 01 Temmuz 2016 Cuma günü akşamından itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planlarını uygulamaya koyacaklar ve emniyet-asayiş tertip ve tedbirlerini 10 Temmuz 2016 Pazartesi günü sabahına kadar aksaksızca sürdüreceklerdir.
Havaalanı ve terminalde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve Devlet karayolları üzerinde tertip edilecek trafik ve asayiş ekiplerinin sayıları artırılacak, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli seyahat etmeleri yönünde her türlü tedbir alınacaktır.

-112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince gerekli sağlık tedbirleri alınacak, ölüm olaylarında vatandaşların cenaze işlemlerini yapabilmeleri için Belediyeler, İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliği ile işbirliği yapılacaktır.

– Elektrik kesintilerine karşı ADM tarafından gerekli tüm tedbirler alınarak, eksiklik varsa derhal giderilmesi ve arızaya anında müdahale edilebilmesi için bağlı birimlerindeki personel sayısının takviye edilmesi sağlanacaktır.

– Haberleşmenin sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için TELEKOM tarafından gerekli tüm tedbirler alınacaktır.

– DESKİ Genel Müdürlüğü içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin aksamaması ve muhtemel arızalara müdahale için yeterli ekip görevlendirecektir.

– Belediyeler; itfaiye ekiplerini bayram süresince göreve hazır hale getirecek ve nöbetçi memurluklarını vatandaşlarımızın müracaatlarına sürekli açık tutacaklardır. Özellikle alış-veriş yerleri ile eğlence yerleri ve diğer umuma açık mahaller mevzuatlarına uygun olarak zabıta ekipleri marifetiyle etkin bir şekilde denetlenecektir. Toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğinin sağlanması amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacaktır.

-Vergi Dairesi Başkanlığınca piyasa denetimleri yapılacaktır.

-İlimizde faaliyet gösteren lokanta, pastane, fırın gibi gıda maddeleri üreten işyerleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Belediye zabıta ekiplerince etkin bir şekilde denetlenecektir.

– Sosyal Hizmet Kurumlarının vatandaşlar tarafından ziyaretlerine esas olmak üzere gerekli tertip ve düzenlemeler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce sağlanacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu