REKLAMI GEÇ

Yağmurun damlası yetti, kazalar birbiri ardına geldi

Yağmurun damlası yetti, kazalar birbiri ardına geldi

Denizli dün sabah saatlerinden itibaren başlayan yağmurun etkisi altında. Şiddetini artırmayan ancak uzun süre devam eden yağmur ile birlikte kayganlaşan yollar yine kazalara sahne oldu. İl genelinde birçok kaza meydana geldi, can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 11:48

Denizli dün sabah saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girdi. İl merkezi ve ilçelerde uzun süre devam eden yağmur, yolları da her zaman olduğu gibi yine buz pistine çevirdi.

Kayganlaşan yollara sürücülerin dikkatsizliği de eklenince kazalar kaçınılmaz oldu. Cankurtaran, Şahin Tepesi, Sarayköy, Buldan ve Kumkısık’tan kaza haberleri birbiri ardına geldi.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI, KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI
Buldan’da meydana gelen ve yine yağmurun neden olduğu kazada, Ahmet Sertakan yönetimindeki 20 AKD 87 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, şarampole devrildi, ağaca çarparak durabildi.

Kazayı şans eseri hafif yaralı olarak atlatan sürücü Sertakan, araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi, sürücü ilk müdahalenin ardından kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

MADDİ HASARLA ATLATILDI
Yağmurun neden olduğu bir çok kaza maddi hasarlar ile atlatıldı, Sarayköy’de bir TIR kayganlaşan yolda devrildi, Şahin Tepesi’nde ise orman aracı kontrolden çıkarak yan yattı. Kazaların maddi hasarla atlatılması tek teselli oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu