REKLAMI GEÇ

Yollarda kar çilesi

Yollarda kar çilesi

Yoğunluğunu artıran kar sis ile birleşti, trafik çileye döndü. Trafik ekipleri Cankurtaran’a zincirsiz çıkışlara izin vermiyor, bir çok ilçe yolunda kar ile birleşen sis trafiği olumsuz etkiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 19:27

Akşam saatlerinde yeniden yoğunlaşan kar trafiği olumsuz etkiliyor. Denizli’nin en çok kar alan bölgelerinden biri olan Cankurtaran yine tüm dikkatlerin çevrildiği yer oldu. Kar nedeniyle Kelleci Kardeşler önünde önlem alan trafik ekipleri Cankurtaran’a çıkacak araçların zincirli olup olmadığını kontrol ediyor, zincirsiz geçişlere izin vermiyor. Belediye ekipleri de Cankurtaran’da kar küreme araçlarıyla temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

KAR, TİPİ VE SİS
Denizli’nin bir çok bölgesinde aynı anda başlayan kar zaman zaman tipiye dönüyor. Sisin de etkili olması nedeniyle trafikte görüş mesafesi oldukça düşük. Çağırgan-Beyağaç arasındaki yolda tipi etkili olurken, Serinhisar ve Tavas bölgesinde ise kar etkisini artırıyor.

SÜRÜCÜLERE DİKKATLİ OLMALARI UYARISI YAPILDI
Trafik ekipleri, kar nedeniyle sürücülerin karayolunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Tipi ve sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğünü bildiren ekipler, hız ve takip mesafesi konusunda sürücüleri uyardı. Yetkililer, kar ve soğuğun özellikle gece saatlerinde buzlanma tehlikesini de beraberinde getirebileceğine dikkat çekti.

Yorumlar

mustafa78   -  Bağlantı 19 Ocak 2016, 09:19

Denizli belediyesi yolları ne zaman tuzlamayı düşünüyor acaba??! Yoğun kar yağışlarında günde iki kere tuzlasa yolları,hiç bir sorun olmaz.Millete eziyet çektirmekten başka birşey değil bu!! Her şeye para var ama yılda 1 ton tuza para yok.Yazık yazık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu