REKLAMI GEÇ

Yüz yılın dev alt yapı projesi ÇÖKTÜ

Yüz yılın dev alt yapı projesi ÇÖKTÜ

Denizli Belediyesi’nin bir türlü bitmeyen ‘dev alt yapı projesi’ Saraylar Mahallesi’nde bir kamyonu adeta yuttu. Kazı çalışması için kum getiren kamyon, çöken alt yapının kurbanı oldu. Kamyonun sürücüsü ise ölümden döndü.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2010 Cuma, 17:20

Denizli Belediyesi’nin bir yıl önce başlattığı “ Yüz Yılın Dev Alt Yapı Projesi”nde sona yaklaşıldı ama çöken yollar adeta ölüm çukurlarına döndü. Saraylar Mahallesi 837 Sokak içerisinde kazı çalışmaları için kum taşıyan kamyon, aniden çöken yolun içine düştü. Yaşanan olay ise alınan bilgilere göre şöyle gelişti; Denizli Belediyesi’nin alt yapı çalışmaları için kum taşıyan 20 AL 149 plakalı kamyon, yolun çökmesi sonucu devrildi ve çukurun içine düştü. Kamyonun devrilmesiyle birlikte kamyonun içerisinde mahsur kalan kamyon sürücüsü Tevfik Barış ise olay yerinde bulunan çalışma arkadaşları tarafından kamyonun içerisinden çıkartıldı.

“Ölümden döndüm”
Alt yapı çalışmalarından dolayı yolların sürekli çöktüğünü belirten kamyon sürücüsü Barış “Alt yapı çalışmaları için kamyonla kum taşıyordum. Buraya geldiğimde birden kamyon devrildi. Ne olduğunu bile anlayamadım. Sonra fark ettim ki yol çökmüş. Son anda canımı kurtardım. Eğer biraz daha kamyon yana yatsaydı belki şimdi hayatta olmayacaktım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu