REKLAMI GEÇ

Zolan Ağrılılar Derneği’ne konuk oldu

Zolan Ağrılılar Derneği’ne konuk oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin programında vatandaşlarla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2019 Salı, 13:20

Programda dernek üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada Denizli’nin her geçen gün güzelleşerek büyüdüğüne dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, “Denizli’de yaşayan 1 milyon 20 bin kardeşimle hep beraber gece gündüz çalışarak, o büyük köy olan Denizlimizi çok şükür bugün muhteşem bir büyükşehir haline getirdik. Denizli bugün Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Denizli’ye gelen herkes imreniyor. Tabi ki daha hayallerimiz var, yapacak çok işlerimiz var. İnşallah taş üstüne taş koyarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Örnek şehir Denizli
Geçmişten bugüne hiçbir ayrım yapmadan çalıştıklarını ve bugün örnek bir şehir haline geldiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Hatırlıyor musunuz Denizli’de nefes alamıyorduk. Gidilecek park yoktu. Ulaşım anlamında çok sıkıntılar vardı. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan hep beraber dostluk ve kardeşlik içinde kucaklaştık, yürüdük. Hepimiz bu ülke için, bu şehir için çalışmaya, koşmaya devam edelim” dedi.

Denizli’ye yakışanı yapmaya devam edeceklerini de vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Biz kendi ikbalimiz için değil şehrin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çalıştık. Esas olan geride bir eser, bir iz bırakmaktır. Gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır, gayemiz odur.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu