REKLAMI GEÇ

Zolan Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti

Zolan Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti

İlçe ziyaretleri kapsamında temaslarını sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, son olarak Çardak ve Bozkurt ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, “Söz söyledik mi doğru söyleyeceğiz. Söz verdik mi, ne pahasına olursa olsun yapacağız. Emanete asla ihanet etmeyecek, ettirmeyeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 16:41

Denizli’nin ilçe, belde ve köylerini ziyaret ederek Büyükşehiri ve büyükşehirin kazandıracaklarını anlatan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, temaslarını bu kez de Çardak ve Bozkurt’ta sürdürdü.

Bozkurt’ta İnceler, Çambaşı, Cumalı, Yenibağlar, Kuyucak, Armutalan, Mecidiye, Hayrettin ve Avdan köylerine giden Başkan Zolan, Çardak’ta da Söğüt ve Hayriye köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“BOZKURT’TA HİZMET DESTANI YAZACAĞIZ”
Bozkurt’ta başta Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birol Konak olmak üzere partililer ve kalabalık bir heyetin coşku içerisinde karşıladığı Başkan Zolan, ilçe esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir araya gelip, çay içip sohbet eden Başkan Zolan, “Bozkurt diğer ilçelerimiz gibi çok önemli bir ilçemiz. Burada inşallah yeni dönemde çok güzel çalışmalara sizlerle birlikte imza atacağız. Büyükşehirle birlikte Bozkurt ve köyleri de en önemli hizmetleri alacak.X
denizli- belediye-baskanı-osman-zolan-cardak-bozkurt-ic-1

Büyükşehirden en karlı köylerimiz çıkacak. Ev yapmak isteyenler için yaklaşık 10 farklı proje yapılacak. Ev yaptıracak olan vatandaşımız bu projeler arasından birini seçecek ve hem projesi hem de yapı denetimi ücretsiz olacak. Bu bakımdan bizler buradan bir şey almaya değil, hizmet vermeye geldik. Bozkurt’ta, sizlerin de desteğiyle bir hizmet destanı yazacağız. Yol arkadaşımız Birol beyle el ele vererek yarınları daha güzel yapacağız. Birol Bey’in sözü, bizim sözümüzdür” dedi.

“BU PROJELER BOZKURT’A İYİ GELECEK”
Yeni dönemde Bozkurt ve köylerinde gerçekleştirilecek projelerden de bahseden Başkan Zolan, “Büyükşehirle birlikte Denizli’deki vatandaşımız hangi hizmetlerden yararlanıyorsa, Bozkurt’taki vatandaşlarımız da yararlanacak. Vatandaşlarımız, itfaiye, cenaze hizmetleri, alt yapı, üst yapı, yollar gibi temel hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nden, günlük hizmetleri de Bozkurt Belediyesi’nden karşılayabilecekler. Bunların yanı sıra yeni dönemde Bozkurt ve köylerinde yenilikler yapacağız. Kapalı pazaryeri, halı saha, spor tesisleri, düğün salonu, kanalizasyon, yolların asfaltlanması, içme suyu gibi daha birçok projeye hep birlikte imza atacağız” dedi.
denizli- belediye-baskanı-osman-zolan-cardak-bozkurt-ic

TERS LALE FESTİVALİ MÜJDESİ
Bozkurt’a bağlı Hayrettin köyünde yetişen ters lalelere de değinen Başkan Zolan, bu konuda da köy halkına müjdeli haberi verdi. Başkan Zolan, “Bir konuyu da ayrıca hatırlatmak isterim. Hayrettin köyümüzde yetiştirilen ters laleler, bizim ve ülkemiz için büyük bir öneme sahip. Bu değerli ürünümüzü daha iyi tanıtmak için girişimlerde bulunacağız. Bu konuda şu kadarını söyleyebilirim ki; bir gün Denizli’de tek festival yapılacak denilirse, bu festivalin adı Ters Lale Festivali olacak. Hayrettin köyümüzde yetişen bu nadide çiçeği tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız ” dedi.

“ÇARDAK YENİLİKLERLE TANIŞACAK”
Başkan Zolan daha sonra Çardak’ın Söğüt ve Hayriye köylerini ziyaret etti. AK Parti Çardak Belediye Başkan Adayı Mahmut Öztürk’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlarla konuşan Zolan, “Sizin dertleriniz, bizim de derdimiz. Su deposunun yapılması, yolların düzeltilmesi ve daha birçok konuda her zaman sizlerin yanında olacağız. Çardak yeniliklerle tanışacak. Mahmut Bey’in sözü bizim sözümüzdür” dedi.

Çardak’ın büyükşehirle daha da gelişeceğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Söz söyledik mi doğru söyleyeceğiz. Söz verdik mi, ne pahasına olursa olsun yapacağız. Emanete asla ihanet etmeyecek, ettirmeyeceğiz” diyerek yine gönülleri fethetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu