REKLAMI GEÇ

Zolan, Demokrasi Nöbeti için Baklan ve Çivril’de

Zolan, Demokrasi Nöbeti için Baklan ve Çivril’de

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbetleri kapsamında Baklan ve Çivril halkıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2016 Perşembe, 14:58

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan ilçelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Nöbetlerin 20’nci gününde Baklan ve Çivril halkı ile
buluştu.

zolan_demokrasi_nobeti_baklan_civril-ic1

Baklan’da vatandaşlarla birlikte demokrasi yürüyüşüne katılan Zıolan, burada yaptığı konuşmada, “Bu dönemde olmaz dediğimiz, hayal bile edemediğimiz bir darbe girişimi maalesef oldu. İhanetlerin en büyüğünü gördük. Vatana ve bayrağa karşı yapılan bir ihaneti yaşadık. Bu, ülkeme karşı yapılmış, ülkemi paramparça yapmak üzere kurgulanmış, Türkiye’yi işgale hazır hale getirecek bir girişimdir. Bu hainlerin milletle, ahlakla, dinle hiçbir alakası yoktur” dedi.

zolan_demokrasi_nobeti_baklan_civril-ic2

Çivril halkıyla da bir araya gelen Zolan, “Milletimiz demokrasiye, milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı. Bu vatanın kıymeti daha iyi anlaşıldı. 100 yıl önce ülkemde nasıl oyunlar oynandıysa bugün de aynı senaryo oynanmak istendi. Türkiye’nin bir Suriye, bir Irak olmasını arzu ettiler. Sonra o sözde kurtarıcılar gelecek ülkemi tamamen ortadan kaldıracak, bayrağımı yok edecekti. Maalesef bütünlüğümüzü kaybedecektik. Şunu hiçbir zaman unutmayalım. Bu FETÖ bir maşadır. Bu maşayı tutan eller vardır. İnşallah bir olacağız, birlikte olacağız, kol kola gireceğiz gün gelecek o maşayı tutan kolları ve vücutları paramparça edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu