REKLAMI GEÇ

Zolan ve ekibinin Batman çıkarması

Zolan ve ekibinin Batman çıkarması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ekibiyle birlikte Türkiye’nin en zengin petrol yataklarına sahip bölgesi Batman’a giderek, kayyum tarafından yönetilen Batman Belediyesi ile yerel yönetim konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 15:15

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ekibiyle birlikte terör örgütlerine desteklerinden dolayı bir süre önce kayyum atanması ile gündeme gelen Batman’a gitti. Zolan’a Batman ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İbrahim Özsoy ve Ali Aydın eşlik etti.

Zolan ve ekibini Batman’a gelişlerinde, İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Batman Belediye Başkanlığına atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy karşıladı. Daha sonra Batman Valisi Ahmet Deniz ile bir süre önce Kale Kaymakamlığı görevi de yapan Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ile bir araya gelen Başkan Zolan, Batman AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve partililerle de buluştu.

TECRÜBELERİMİZİ AKTARMAK İÇİN GELDİK
Batman sokaklarını gezen Zolan, yaptığı açıklamada, belediyecilik tecrübelerini aktarmak ve Batman’ın daha güzel bir kent yapılması yönündeki çabalara destek ve tecrübelerini paylaşmak üzere ekibiyle geldiğini belirten Zolan, Batman’ın Güneydoğu Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olduğunu, ancak yapılması gereken çok iş bulunduğuna dikkat çekti.

2 HİZMET YERİNE BAŞKA ŞEYLER YAPILMIŞ”
Batman’da sıkıntılar olduğunu gördüklerini kaydeden Zolan, “Ülkemin bu güzel şehrinde maalesef sıkıntılar olduğunu gördük, burada hizmet üretmek yerine başka şeylerin yapıldığı ortada. İnşallah buradan daha güzel işler çıkacak. Önemli olan kardeşlik hukuku çerçevesinde Batman’daki insanlarımızın yerel yönetimler anlamında hizmetleri en üst seviyede almasıdır. Batman halkının bundan sonra yerel yönetimlerin asıl görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu göreceğine inanıyorum. Batman hak ettiği güzel hizmetleri alacak ve burada yaşayan vatandaşlarımız da mutlu olacaktır” dedi.

“KARDEŞLİK HUKUKUMUZ DAHA DA GELİŞECEK”
Türkiye’nin yerel yönetim hizmetlerini ve belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğini ifade eden Başkan Zolan, bu hizmet anlayışını uzun yıllar önce Denizli’ye getirdiklerini, Denizli’nin Türkiye’de ve Avrupa’da parmakla gösterilen bir şehir olduğunu belirterek, Batman’ın da aynı hizmet anlayışı ile tanışmasını istediklerini söyledi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemiz daha güzel olsun istiyoruz. Bizi bölmek isteyenlere, düşmanlık yaratmak isteyenlere karşı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olarak kardeşçe bu ülkede yaşamasını başarabilmek gerekiyor. Başka ülkelerin ve çıkar gruplarının maşası olmak yerine ülkemizin çıkarlarını düşünmek ve Türkiye’nin geleceğine hizmet etmek adına inşallah bu yürüyüşümüz devam edecek. Bu kardeşlik hukukumuz daha da gelişecek.”

“İNSANIMIZ DAHA İYİ ŞARTLARDA YAŞAMALI”
Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy ise, ziyaretin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu ziyaret gösteriyor ki bu bölge insanının daha iyi şartlarda daha mutlu yaşaması için sadece bizlerin yüreği çarpmıyor. Hakikaten Türkiye’nin her yerindeki yöneticilerimizin, devlet yetkililerimizin gönlü buradaki insanların daha iyi şartlarda yaşamasıdır. Ziyaret ve katkılarından dolayı Sayın Başkanımız Osman Zolan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizlere aktardıkları birikim ve tecrübelerin Batman’a büyük katkısı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 22 Aralık 2016, 08:56

Eyvah eyvah, Zolan bizim yollarda, sokaklarda petrol aramaya kalkmasa bari.

ahmet koçak   -  Bağlantı 21 Aralık 2016, 15:36

Yazık olacak Batman’a, tarlaya dönecek yolları o zaman 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu