REKLAMI GEÇ

ZOLAN İLÇELERDE

ZOLAN İLÇELERDE

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak, Bozkurt, Kale ve Tavas’ı ziyaret ederek, Büyükşehir’in gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Zolan, asfalt, meydan düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarını inceleyerek, ilçe belediyelerine kilit taşı teslim törenlerine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 15:36

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Çardak, Bozkurt, Kale ve Tavas’ta gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, vatandaşlarla buluştu. 

Ziyaretlerine, Çardak merkez ile başlayan Başkan Zolan’a, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın eşlik etti.

ic-2

Çardak’ın Çınar Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, Gemiş Mahallesi’nde ise Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çardak’ın Beylerli Mahallesi’nde de kilit parke taşı teslimine katılan Başkan Zolan, daha sonra Bozkurt İlçesi’nin İnceler Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, buradan Kale’nin Karaköy Mahallesi’nde beton parke kilit taşı teslimini yaptı. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın da katıldığı gezide Kale’nin Gölbaşı Mahallesi’ndeki meydan düzenlemesini inceleyen Başkan Zolan, hayırsever Hüseyin Oturaklı’nın verdiği mevlide katıldı. Daha sonra Adamharmanı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Tavas’ın Avdan Mahallesi’nde de hemşerileriyle bir araya geldi.

ic-1

“SÖZLERİ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Başkan Zolan, Büyükşehir olduktan sonra sistemi kurup, çalışmalara son hızla başladıklarını belirterek, hizmetkar olmak için gayret gösterdiklerini söyledi. 30 Mart öncesi sözler verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah yarınımız bugünden daha iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, huzurumuz olsun. Kardeşliğimiz daim olsun. Yeter ki istikrarımız sürsün. İnşallah bu yolda bizde gece gündüz çalışacağız.” Denizi’nin her yerinde hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Her nerede bizim insanımız yaşıyorsa oraya hizmet götürmeye çalışıyoruz. Gördüğünüz güzellikler daha yeni başladı. 6 ay-1 yıl sonra daha farklı noktaya geleceksiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu