REKLAMI GEÇ

Zolan: Muhtarlar randevusuz gelme hakkına sahip

Zolan: Muhtarlar randevusuz gelme hakkına sahip

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, muhtarların günlerini kutladı, onlarla yemek yiyip, sohbet etti ve ardından “Sizler, millet ile devlet arasındaki köprüsünüz. O nedenle muhtarlarımız görüşme için randevusuz gelme hakkına sahipler” diye ekledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2016 Çarşamba, 16:09

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çamlık’ta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı’nın talimatı, Başbakan’ın kararıyla 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başladığını belirten Zolan, “Cumhurbaşkanımız muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde her birinizi sırayla davet ediyor. Sizlerin taleplerini dinliyor. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz” dedi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-muhtarlar-gununu-kutladi-2

622 MAHALLE VAR
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 622 mahalle olduğunu ifade eden Zolan, “Bu noktada muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizlerle devamlı temasta olmayı arzu ediyoruz. Sizler bize geldiğinizde randevun var mı diye sorulmaz. Muhtarlarımız randevusuz gelme hakkına sahipler. Çünkü siz binlerce insanımızın derdine derman olmak için geliyorsunuz. Sizler bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Bu şehirde ne güzellik varsa bunu birlikte başarıyoruz” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-muhtarlar-gununu-kutladi-1

“DEV PROJELER DEVAM EDİYOR”
Zolan, 6 ay önce başladıkları 121 dev projenin devam ettiğini kaydeden Zolan, her tarafta çalışma yapıldığını, günlük işlerlerle zaman geçirmediklerini, eser bırakma ve milletin derdine derman olma gayreti içinde bulunduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu