REKLAMI GEÇ

Zolan: Yaparsak biz yaparız

Zolan: Yaparsak biz yaparız

Yoğun bir şekilde farklı mahallelerde Denizli halkıyla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, son olarak Zeytinköy ve Muratdede mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Zolan, “Dev projeleri yaparsak biz yaparız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2014 Çarşamba, 11:25

Zeytinköy Mahallesi’nde, yine coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Zeytinköy’de düzenlediği mahalle toplantısına binlerce mahalle sakini katıldı. Vatandaşların sık sık tezahüratlarla sözünü kestiği Osman Zolan, bugüne kadar gerçekleştirdikleri farklı projelerle modern Pamukkale’nin temellerini attıklarının altını çizerek, 30 Mart’tan sonra da Pamukkale’ye Hüseyin Gürlesin ile birlikte hizmet etmek istediklerini vurguladı.

“DEV PROJELERİ YAPARSAK BİZ YAPARIZ!”
Bundan tam 10 yıl önce olduğu gibi, bugün de Denizli halkının karşısına boş laflarla değil, dev projelerle çıktıklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bu yolculukta hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, her zaman Denizli halkının kendilerine destek olduklarını vurguladı. “Şimdi de Pamukkalemiz için 121 Dev Projemiz ile yola çıktık” diyen Zolan, “Bu projelerimizi de yine sizlerle birlikte, Hüseyin Gürlesin kardeşimle birlikte başaracağız. Bu projeler vizyon sahibi kişilerin işidir. O nedenle bu projeleri de yaparsak biz yaparız” dedi.

“ZEYTİNKÖY BÜYÜKŞEHİR’DEN NASİBİNİ ALACAK”
Binlerce kişinin katıldığı mitingde vatandaşların coşkusu doruğa ulaşırken, AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan sözlerini şöyle tamamladı: “Zeytinköy! Herkes burada galiba, evde kimse kalmadı mı? Allah hepinizden razı olsun. Değerli hemşehrilerim dert neredeyse, talep neredeyse, sıkıntı neredeyse biz orada oluruz. Biz sizin sadece ve sadece hizmetkarınız oluruz. Hep derdinize derman olmaya çalıştık. 2004’te Denizli’yi AK Parti’ye, yani sizlere hizmet edecek olan kardeşlerinize teslim ettiniz. O gün bu gündür şehrimiz güzelleşerek ilerliyor. Baktığımız zaman son 5 yılda sadece Zeytinköy’e 18 tane park yapmışız. 2011 seçimleriydi. Bağbaşı bölgesinde bir meydanda ‘Bağbaşı’ndaki her yer selden kurtulacak’ dedik. Kurtardık mı? Kurtardık. Hem hava kirliliğini önlemek hem de sizleri modern yakıtla tanıştırmak anlamında doğalgazı getirdik mi? Getirdik. Şükürler olsun söz verdik, yaptık. Size her şeyin en iyisi yakışır. Şu anda Antalya Yolu’nu yapıyoruz. Artık Denizlimiz’in bu taraftaki girişi çıkışı da elini ayağını toparladı. Yine bu bölgeye yürüme mesafesinde olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu’nu yaptık. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız. Teleferik ,Bağbaşı’ndan inşallah Zeytin Yaylası’na 1400 rakıma çıkacak. Yazın serinleyeceğiz, kışın da kar görmeye gideceğiz. Onun da ihalesi yapıldı ve inşaatı başladı. Burada bir ahdımız var. İnşallah bölgemize hitap edebilecek bir kapalı pazar yeri yapmak istiyoruz. Artık büyükşehir olduk. Allah’ın izni ile bundan böyle Zeytinköyümüz’e de Pamukkalemiz’e de hem Büyükşehir Belediyesi hem de Pamukkale Belediyesi hizmet verecek. Zeytinköy ve tüm Pamukkale, Büyükşehir’den nasibini alacak.”

BÜYÜKŞEHİR’İN NİMETLERİNDEN MURATDEDE DE NASİBİNİ ALACAK
Yerel seçimlere sayılı günler kala yoğun bir program dahilinde Denizli’nin farklı bölgelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Muratdede Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalıkla bir araya geldi. Zolan, yeni dönemde yine Denizil ile birlikte başaracaklarını söyledi.
Binden fazla Muratdedeli’nin adeta akın ettiği mitingde vatandaşlara seslenen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, tüm Merkezefendi gibi Muratdede’nin de dev hizmetlerle taçlanmaya devam edeceğini söyledi. Bugüne kadar her ne yaptılarsa Denizli halkı ile birlikte yaptıklarını vurgulayan Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte Merkezefendi için 121 Dev Proje hazırladıklarını ve bu projeleri de Merkezefendililer ile birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

MURATDEDE’YE ALTYAPI VE ÜST YAPI MÜJDESİ
Muratdede’nin her türlü eksiğini gidermek için kolları sıvadıklarını belirten AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Muratdedeliler’in coşkusunun kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. “Bugüne kadar her zaman bir olduk, birlik olduk, birlikte başardık” diyen Osman Zolan, şunları kaydetti: “Ben size soruyorum, vermiş olduğunuz bu destekten 12 yıl boyunca hiç pişman oldunuz mu? 2004’e kadar baktınız Denizli çok iyi gitmiyor. Kararınızı verdiniz, ‘bu memlekete hizmet edecek insanlar lazım’ dediniz ve 2004’te Nihat Bakanımız’la birlikte bize yetkiyi verdiniz. Biz de 7 yıl boyunca yol arkadaşlığı yaptık. Sonra bayrağı aldık ve 3 yıldır da bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Şükürler olsun 10 yılda çok güzel işler yaptık. Kaybedilen o yılları telafi ettik. Ama yapılması gereken daha çok iş var. Biz Muratdede’ye doğal gazı getirirken bazı şikayetler kulağıma geldi. Toz olmuş, yollar kaldırımlar bozulmuş. Ben sizlere şunu söyleyeyim; İnşallah bir yıl içerisinde girilmedik sokak, kazılmadık cadde bırakmayacağız. İçme suyu baştan aşağı değişecek, kanalizasyon baştan aşağı değişecek, yağmur yağdığı zaman artık seller akmayacak. Tabi sonrasında caddeler asfaltlanacak, sokaklar kilit taşlarıyla döşenecek. Her şey değişecek. İki sene sonra Muratdede tanınmaz hale gelecek.”

ZOLAN

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 26 Mart 2014, 23:45

size saygı,sevgi duysamda,kusurabakmayın sayın belediye başkan’ım,akp adıyaman milletveli mehmet metiner,ist.milletvekili sayın metin gürünk gibi milletvekillerinin söylerimlerine baktığımda,vahhh memleketimmm vahhh diyesim gelmiyor değil

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu