REKLAMI GEÇ

Zolan’dan köprülü kavşak inşaatında inceleme

Zolan’dan köprülü kavşak inşaatında inceleme

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeybek Köprülü Kavşağı inşaat çalışmalarının yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu. Zolan, köprülü kavşak tamamlandığında, bu bölgede trafik akışının rahatlayacağını ve yakıt tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2016 Pazartesi, 14:21

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 döneminde hayata geçirmeyi planladığı 121 projeden birisi olan Zeybek Köprülü Kavşağı’nda inşaat çalışmaları devam ediyor. İlk kazmanın geçen ay vurulduğu köprülü kavşakta asfalt kaldırılarak, alt yapı deplase işlemleri yapıldı. Daha sonra gidaj duvarlarının tamamlandığı alanda, fore kazık imalatlarına başlandı.

Yapımı devam eden köprülü kavşak inşaat sahasına giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemelerde bulundu. Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ve Ali Aydın, Park ve Bahçeler Diaresi Başkanı Lale Gönüllü, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü eşlik etti.

“BEKLEME SÜRESİ OLMAYACAK”
Zeybek Köprülü Kavşağı ile Denizli’nin iki büyük mahallesi olan Dokuzkavaklar ve Sevindik’in daha güvenli bir şekilde birbirine bağlanacağını kaydeden Başkan Zolan, “Zeybek Kavşağı şehirlerarası bağlantı yolu noktasında önemli bir yerde bulunuyor. Bu nedenle Üçgen Kavşağında olduğu gibi burada da yoğun bir trafik var. Yapacağımız köprülü kavşak ile sürücülerin ışık bekleme süresi olmayacak. Önemli bir yakıt tasarrufu sağlanacak ve daha önemlisi trafik akışı daha güvenli bir şekilde sürecek” dedi.

Denizli’de trafik yoğunluğu yaşanan noktalardaki sorunları çözmek için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’miz köprülü kavşaklarla güvenli ve seri ulaşımın yanında modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu