REKLAMI GEÇ

Zolan’a kredi yetkisi

Zolan’a kredi yetkisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bankalardan 50 milyon lira kredi çekecek. Büyükşehir Meclisi, kredi için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a yetkisi verecek.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 09:17

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantılarına eksik başladı. Ak Parti’nin bölge toplantısının Denizli’de yapılması, bazı ilçelerde festival telaşının bulunması nedeniyle eksiklerle toplanan meclis, ilk toplantısında komisyon görevlendirmeleri ve önergelerin kabulünü yaptı. Önergelerle birlikte 40 maddenin görüşüleceği meclisin ilk günü sakin geçti.

50 MİLYON KREDİ
Gündemin öne çıkan maddeleri arasında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kredi için yetki istemesi vardı. Belediye Başkanı Zolan’ın, bankalardan 50 milyon lira kredi çekebilmek için Büyükşehir Meclisi’nden yetki istediğine dair yazı Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından meclise sunuldu. Gündemin içinde bulunmayan istek, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci’nin önergesiyle meclise girdi. Konu, meclisin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi, önümüzdeki nafta içinde görüşülecek.

ÇAL’DAN ÜZÜM, ÇİVRİL’DEN ELMA
Öte yandan geçtiğimiz hafta bağbozumu şenliklerini yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan üzüm, bu hafta sonu festival yapacak olan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de elma ikram etti. Masalarla getirilen elmalar meclis üyelerine dağıtılırken, Çal Belediye Başkanı Akcan’ın ikramı olan üzümler de görüşmeler sırasında ikram edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu