REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Çardak’a müjdeler

Zolan’dan Çardak’a müjdeler

İlçe ve mahallelerde düzenlediği mitinglerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan mitinglerine Çardak’ta devam etti.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 13:23

Çardak’ta meydanı dolduran binlerce Çardaklı’ya seslenen Osman Zolan, kendisine gösterilen büyük ilgi ve sevgi gösterilerine teşekkür ederek “Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Biz kardeşlerimizle gurur duyuyoruz, biz gençlerimizle, hanım kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Hep bizim yanımızda oldunuz, hep yanı başımızda oldunuz. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Ben bugüne kadar bu yürüyüşte bizlere her türlü desteği veren, sevgisini veren tüm kardeşlerime, bu gün burada bu meydanı dolduran kardeşlerime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HİZMETLER KATLANARAK GELECEK
Konuşması sürekli “Denizli seninle gurur duyuyor!” sloganlarıyla kesilen Zolan, “Bugün bu manzarayı gördükten sonra anlıyorum ki zaten çardak kararını vermiş. Çardak destan yazmaya hazır! Tüm kardeşlerimize, tüm Denizlimiz’e, tüm ilçelerimize, tüm köylerimize, hizmet götürmek istiyoruz. Çünkü biz sizleri seviyoruz. Çardak’taki hizmetler katlanarak artacak. Ben Çardak’a defalarca geldim. Gidilmedik mahalle, gidilmedik köy bırakmadım. Çardak’ın ne ihtiyacı varsa, burada gördüm. Sonra ilçe başkanımızla, Çardak belediye başkan adayımızla oturduk ve dedik ki “Çardak’a hangi hizmetler lazım?” Sizler için 67 Proje hazırladık. Bu projeler sözde kalmasın diye bir de kitapçık haline getirip sizlere dağıttık. Burada Mahmut Öztürk kardeşim ne söylüyorsa, o kitapçıkta ne yazıyorsa, onların arkasında ben varım. O sözler benim sözümdür. İnşallah bize bu yetkiyi verdiğiniz zaman o sözler bir bir yerine getirilecek. Çardak’a hizmetler katlanarak gelecek.” dedi.

ZOLAN

TÜRKİYE DENİZLİ’YE İMRENİYOR
Denizli’nin artık imrenilen bir şehir olduğunu söyleyen Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: “10 yıl önce Denizli büyük bir köydü. Denizli 2004’te ‘bu işi yaparsa bunlar yapar dedi’ ve 2004’te yetkiyi Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’ye verdi, bizi de yol arkadaşı olarak yanına koydu. Sonra Sayın Bakanımız’ı Ankara’ya uğurladık. Denizlimiz’in bir bakanı oldu. Biz de bayrağı teslim aldık ve 3 yıldır Denizli’ye Belediye Başkanı olarak hizmet ediyorum. Şükürler olsun, her gün bir öncekinden daha güzel oluyor. Ve dönüp baktığımızda, o nefes alınmayan Denizli, suyu içilmeyen Denizli, Türkiye’nin en temiz şehri oldu. Suyu Türkiye’nin en temiz suyu oldu, havası tertemiz oldu. Girişleri çıkışları bir başka güzel oldu. Artık Denizli ne Buharkent’e imreniyor, ne Aydın’a, ne Nazilliye… Artık Türkiye Denizli’ye imreniyor. Denizli’de gidilecek park yoktu. Bugün bin 300 park var Denizli’de. Bu işler lafla olmuyor, oturmakla olmuyor. Bu şehre sevdalı olacaksın. İnsanlarını seveceksin. Gece gündüz çalışacaksın, yoruldum demeyeceksin, hastayım demeyeceksin. Hizmet etmek için bir dakikanın kıymetini bileceksin. Lafla olsaydı, bizden önce çoktan olurdu. Şehrini, ilçeni daha ileriye götürmek isteyeceksin. Çocukları seveceksin. Çocukların geleceğini düşüneceksin.”

DENİZLİ’YE BAKIN ÇARDAK’IN GELECEĞİNİ HAYAL EDİN
“Bu iş millet meselesi, şehrimizin meselesi, çocuklarımızın geleceği meselesi” diyen Osman Zolan “Denizli’de yaptıklarımız ortada. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim ayinemiz Denizli. Denizli’ye bakın, Çardak’ın geleceğini hayal edin. Denizli’de ne varsa burada da olacak. Çardak inşallah Denizli gibi olacak. Allah’ın izniyle inşallah Çardakımız karar verecek, biz de sizlere hizmetkar olacağız.” dedi.

ÇARDAK’A MÜJDELER
Çardak’a büyük projelerin müjdesini veren Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bizim üç altın kuralımız var: Söz söyledik mi doğru söyleriz. Söz verdik mi ne pahasına olursa olsun yerine getiririz. Asla ve asla emanete hıyanet etmeyiz, ettirmeyiz. Çardak’ta kapalı spor salonu yapacağız. Karayolunda insanlarımızın güvenli bir şekilde karşıya geçmesi için alt geçit, üst geçit olacak diyorsak, yaparız. Yan yollarımız asfaltlanacak diyorsak, asfaltlarız. Bunlar kolay işler. Bizim her gün yaptığımız işler. Bizim için çok kolay işler. Göz yolumuz tozdan kurtulacak. Parklarımız olacak. Garajımız olacak. Arıtma tesisimiz olacak. Gemiş’te, Beylerli’de alt yapı, üst yapı yapacağız. Çardak’ta inşallah çok güzel hizmetler olacak. Her köyümüzde, h er beldemizde kapalı pazar yerimiz olacak, düğün salonu olacak, köy konakları olacak. İnşallah Çardak’ımız 5 yıl sonra baktığımızda çok farklı bir noktada olacak. Bu 67 proje ihtiyaca göre 77 olur, 87 olur, 157 olur. Nerede bir ihtiyaç varsa orada olur. Denizli’de, Çardak’ta büyük hizmetler yapılacaksa, taş üstüne taş koyulacaksa, yaparsak ancak biz yaparız. Biz 10 yıl boyunca Denizlimiz’e sadece ve sadece hizmet ettik. Çardakımız’a sadece ve sadece hizmet edeceğiz, herkesi kucaklayacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu