REKLAMI GEÇ

10 kişiye istihdam

10 kişiye istihdam

Merkezefendi Belediyesi ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında belediye mücavir alanında, park bahçe işleri projelerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR İl Müdürlüğü ile 10 kişinin istihdamını öngören bir sözleşme imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2015 Salı, 16:24

Proje kapsamında çevre temizliği ve düzenlenmesi hizmetleri ile parkların temizlik ve bakım işlerinin gerçekleştirileceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İŞKUR-Belediye işbirliğinin, ülkemizin en önemli sosyo-ekonomik sorunu olan işsizliğin önlenmesinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Başkan Subaşıoğlu, “Bu proje ile iş arayan vatandaşlarımızın yerelden hizmet almasıyla işsizliğin giderilmesine katkı sağlanacağını düşünüyoruz. İŞKUR İl Müdürlüğümüz ile imzalamış olduğumuz sözleşmeyle ilçemiz sınırlarındaparkların temizlik ve bakım işlerinde çalışmak üzere, 10 vatandaşımıza 4 ay boyunca sigortalı iş imkanı sağlamış olduk.İş arayan vatandaşlarımız ve İŞKUR arasında biz bir köprü görevi göreceğiz. Merkezefendi Belediyemize iş ile ilgili çok talep geliyor.Belediye olarak bütün iş taleplerine cevap verecek konumda değiliz. Fakat geçici süreyle vatandaşlarımıza istihdam sağlayacağımıza inanıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde 4 ay hizmet verecek yeni mesai arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bu projeyle geçici olsa da bir işe kavuştukları için memnun olduklarını ifade eden işçiler Merkezefendi Belediyesi ve İŞKUR’a teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu