REKLAMI GEÇ

3. Sanayi’de asfaltlama çalışmaları başladı

3. Sanayi’de asfaltlama çalışmaları başladı

Merkezefendi Belediyesi, aşırı kar yağışı nedeniyle zarar gören 3. Sanayi Sitesi’nin yollarını asfaltlıyor. 3 milyon liraya mal olacak olan çalışma 10 gün içinde tamamlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 15:34

Asfaltlama çalışmalarının başlandığı bölgede bugün bir tören düzenlendi. Törene, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu ve çevre esnafı katıldı.
Merkezefendi Belediyesi tarafından pilav hayrının düzenlendiği etkinlikte konuşan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, gece gündüz çalışarak 3. Sanayi Sitesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını 10 gün içinde tamamlayacaklarını söyledi.

Merkezefendi ilçesi’nde 22 bölgede asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Subaşıoğlu , “Bugün 3. Sanayide 3 milyon liralık asfaltlama yatırım çalışmasına başladık. Ben her şeyden önce 3. Sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Kış aylarından bu yana şikayette bulundular. Biz de sabredin dedik. Yama yapmayacağız, yeniden asfalt atacağız dedik. Bugüne kadar sabrettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 22 ayrı bölgede asfaltlama çalışmamız devam ediyor. Merkezefendi ilçesinde kardan zarar gören asfaltımızın tamamı yeniden yapılacak. 3. Sanayide 10 günlük çalışma planı belirledik. Cumartesi-Pazar, gece-gündüz burada çalışarak 3. Sanayi’nin asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağız. Çünkü, burada esnafımızı engellemememiz gerekiyor.3. sanayi esnafımıza asfaltımızın hayırlı olmasını diliyorum. Merkezefendi Belediyesi’nin yatırımları devam edecek. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ise, “3. Sanayimize bu yatırımın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz, genç dinamik bir belediye başkanımız. Biz her zaman onun yanındayız. Onun en güzel özelliği yerinde istişare yaparak hizmetlerini sürdürüyor olmasıdır. Zaten bizim aşkımız hizmet etme davasıdır. Yatırımların daha güzel bir şekilde artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Son olarak söz alan AK Parti Merkezefendi İlçesi Başkanı Yücel Güngör ise, “ Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun kendisiyle çalışmaktan gurur duyuyorum. Başkanımız Merkezefendi için bir şanstır. Gelecekte ilçemizin daha güzel olacağını inanıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri çalışmaları yerinde inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu