REKLAMI GEÇ

5 bin çocuğa yüzme sertifikası

5 bin çocuğa yüzme sertifikası

Merkezefendi Belediyesi’nin “Yüzme Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz” projesi kapsamında 10 okul bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzlarından yararlanan 6-13 yaş grubu 5 bin çocuk yüzme sertifikası alacak. Başkan Subaşıoğlu, bunun Türkiye’de bir rekor olacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 12:17

Merkezefendi Belediyesi, bu yıl ilk kez 10 okulun bahçesine yüzme havuzu kurarak, Profesyonel yüzme hocaları eşliğinde, 6-13 yaş grubu çocuk ve gençlerin ücretsiz olarak yararlandığı yüzme kurslarının kapanış töreni Kazım Kaynak Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

merkezefendi-yuzme-5-bin-cocuga-sertifika-ic-4
Törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık, Ayhan Mazıoğlu, belediye birim müdürleri, kurs öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

merkezefendi-yuzme-5-bin-cocuga-sertifika-ic-2
“TÜRKİYE’DE REKOR”
Merkezefendi sınırları içerisinde 10 okul bahçesine kurulan portatif yüzme havuzlarından yararlanan 5 bin çocuğun sertifikalarını alacağını söyleyen Başkan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Tam 5 bin çocuğumuz sertifika alacak. Bu rakam Türkiye’de bir rekor. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. 2019 Mart ayına geldiğimizde emaneti teslim ederken, Merkezefendi’yi marka haline getirmiş olacağız. Tüm hedefimiz bu. İnşallah bunu hep birlikte yapacağız. 40 kişiyle bu eğitimleri verdik. Sertifika alan çocuklarımızın hepsi yüzmeyi öğrendi. Merkezefendi’nin 10 okulunda bu eğitimleri verdik. Böylece velilerimize de ek külfet getirmemiş olduk. Bizi izlemeye devam edin diyoruz. Gelecek yıl kışlık ve yazlık projelerimiz ayrı olacak. Merkezefendi’yi marka haline getireceğiz. Bunu da kollektif ruha dayalı olarak çalışarak başaracağız” dedi.

merkezefendi-yuzme-5-bin-cocuga-sertifika-ic
AQUAPARK ÇOCUKLARIN HİZMETİNDE
Yüzme Öğreniyoruz, Birlikte eğleniyoruz” porjesinin kapanışına özel getirilen Aquapark’ın 5 gün süreyle çocukların hizmetinde olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bugüne özel aquapark getirdik. 5 gün süreyle de aquaparkımız hizmet verecek” diyerek tüm çocukları bu hizmetten yararlanmaya davet etti.

merkezefendi-yuzme-5-bin-cocuga-sertifika-ic-1

KIYASIYA YARIŞTILAR
Konuşmaların ardından 2 ay süreyle kurs alan minikler arasında yüzme yarışması yapıldı. Yarışmalarda derece yapan öğrencilere ödülleri protokol üyelerince verildiÖdül törenin ardından program sona erdi.Katılım sertifikalarını da dağıtıldığı tören sonrası minikler Başkan Muhammet Subaşıoğlu ile fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu