REKLAMI GEÇ

Bahçelievler’de baz istasyonu isyanı

Bahçelievler’de baz istasyonu isyanı

Bahçelievler Mahallesi’nde bir apartmanın çatısına kurulan baz istasyonu vatandaşları ayağa kaldırdı. Vatandaşlar sağlıklarından endişe ettiklerini belirtti, baz istasyonunun bir an önce kaldırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 10:10

Bahçelievler Mahallesi 3029 sokak üzerinde bir apartmana kurulan baz istasyonu bölge sakinlerinin tepkisini çekti.

İlgili birimlere başvuruda bulunmalarına ve itirazlarına rağmen çözüm bulamayınca çareyi seslerini yükseltmekte buldular.

Baz istasyonu kurulan binanın önünde bir araya gelen mahalle sakinleri, kendi yaşam alanlarına, kendi iradeleri dışında müdahale edilmesini kabul etmeyeceklerini belirtti. Baz istasyonu kaldırılıncaya kadar tepkilerini ortaya koymaya devam edeceklerini belirten vatandaşlar, “Baz istasyonu bizi korkutuyor. İstasyonun faaliyete geçmesiyle birlikte yaşamlarımız değişmeye başladı, endişeleniyoruz. Kimsenin haberi olmadan baz istasyonunu kurdular, istasyonu gizlemek için de üzerine güneş enerjisi su tankı yerleştirildi” dediler.

Mahallede uzun süredir ikamet ettiğini belirten Leyla Cunkar ise istasyonun kurulmasından nefes alamaz hale geldiklerini söyledi, yetkilileri göreve çağırdı.

Serdar Demirel de baz istasyonu yüzünden zehirlenmek istemediklerini belirterek, bir an önce kaldırılmasını istedi.

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 27 Eylül 2018, 10:44

baz istasyonunla nefes alamamanın manası ne hem bu itiraz edenlerin cebinde de 2 adet telefon vardır baz istasyonu yapılmasada telefonçekmiyor diye telefon hat şirketi beyenmiyor önce kulaklarına yapıştırdığı tlf bıraksınlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu