REKLAMI GEÇ

Balkanay: Pozitif ayrımcılık yapacağız

Balkanay: Pozitif ayrımcılık yapacağız

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, engellilere yönelik pozitif ayrımcılık yapacaklarını, onlara yeni bir hayat imkanı sunmak için önemli projeler hazırladıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 13:45

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, engelli vatandaşları ötekileştirmeyen, değer veren ve sahip çıkan bir anlayışı hayata geçirmek üzere yola çıktıklarını, hayatın içinde ne varsa engelli vatandaşların onlardan eşit şekilde faydalanacağını belirtti.

face kopyatwit kopyaweb

Göreve geldiklerinde engellilere yönelikproje ve uygulamaları hızla gerçekleştireceklerini vurgulayan Balkanay, “Engelli kardeşlerimizi ötekileştirmeyen, değer veren ve sahip çıkan bir anlayışın temsilcileriyiz. Engellilerimiz, eğitim almalı, çalışmalı, spor yapmalı, sanatla meşgul olmalı kısacası hayatın içinde ne varsa hepsinden faydalanmalıdır. Bunu göz ardı edemez, yok sayamaz ve onları unutamayız. Fikirlerinden, yeteneklerinden ve öngörülerinden faydalanacağımız projelerimizle aynı ortak alanı paylaşacağız. Tüm projelerimiz içinde kendilerine pozitif ayrımcılık yapacağımız özel alanlar ve hizmetler oluşturacağız” dedi.

ARİF BALKANAY ANONS

ENGELLİ YAŞAM EVİ PROJESİ
“Turizm, bilişim sektöründe ve yeni sanayi alanlarında istihdam oluşturucu yeni projeler uygulayacağız” diyen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, şöyle konuştu:
“Kırsalda yaşayan bir engelli, okuma yazma bilmiyorsa ona yardımcı olacağız. Engelinin ortadan kaldırılması için hiçbir tedavi almamış, sosyal güvencesi de yokken ebeveynlerinin vefat etmesi halinde bu engelli vatandaşımızın akıbetinin ne olacağı hiç düşündünüz mü? Bu sosyal yarayı sarmak bizlerin hem vicdani, hem de insani görevidir.
Tüm engelli ailelerinin en büyük endişesi, bize bir şey olursa öldüğümüz zaman çocuğumuz ne olacaktır. Bu nedenle önceliğimiz engelli vatandaşlarımız için ‘Engelli Yaşam Evi’ projesini hayata geçirmek, engelliler ve ailelerinin yaşamlarını gelecek endişesi hissetmeden güvenle ve huzurla sürdürebilmelerini sağlamak olacaktır. Bu konu engellilerin kanayan bir yarasıdır. Hedefimiz, engellilerin eğitim seviyeleri, yetileri, engel durumlarına uygunlukları göz önünde bulundurularak, İş-Kur, sanayicilerimiz, iş adamlarımızla ortak çalışmalar sonucu geliştirilmiş projeler çerçevesinde onlara istihdam olanakları yaratmaktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu