REKLAMI GEÇ

Bandocuydu şimdi harç karıyor

Bandocuydu şimdi harç karıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nda uzun yıllar görev yapan, beste ve aranjör çalışmalarıyla geniş bir repertuar oluşmasını sağlayan Menderes Urfalı, kendisini önce Merkezefendi Belediyesi’nde buldu. Şimdi de görevlendirildiği fen işlerinde, elinde kürek her gün harç karıyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 10:42

Menderes Urfalı… Müzisyen ve tam 17 yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nda trombon çaldı. Müzik tutkusu ile görevini bütünleştiren Urfalı, beste çalışmalarına da yöneldi. Aranjör olarak popüler şarkıları bandoya uyarlayan Urfalı’nın bu çalışmalarıyla belediye bandosu geniş bir repertuara kavuştu.

denizli-merkezefendi-bandocu-ic

MERKEZEFENDİ’YE GÖNDERİLDİ
Ancak, 30 Mart yerel seçimleri, yerel yönetimlerde çalışan birçok işçi ve memur gibi onun hayatını da etkiledi. Seçimlerin ardından Denizli’nin büyükşehir olması, merkezde iki ilçe kurulması ve İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla yerel yönetimlerde yeniden kadrolaşmaya gidildi. Bu kapsamda, Denizli Belediyesi ve Özel İdare ile kapanan belde belediyelerinin personeli, ilçe belediyelerinde görevlendirildi.

TROMBON DEĞİL KÜREK TAŞIYOR
Görev yeri değişen personelden birisi de Büyükşehir Belediye Bandosu’nda görev yapan Menderes Urfalı oldu. İddiaya göre, Merkezefendi Belediyesi’ne gönderildi. Orda kurulacak bando takımında görev yapmayı bekleyen Urfalı, kendisini bir anda fen işleri kadrosunda buldu. Artık o devlet büyüklerini karşılayan, resmi törenlerde görevlendirilen, okullarda konser veren bandolarda değil, fen işlerinde alışıyor. Bir başka ifadeyle artık elinde trombon değil kazma-kürek var.

Yorumlar

Yılmaz kuşdemir   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 20:32

Enstruman çalan eller belki kazma kürekte sallayabilir ama belediye başkanı bile olsanız bile kabiliyet yoksa müzisyen olamazsınız.

selim   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 02:00

bu zihniyettir işte ülkenin yerinde saymasına sebep olan….sakın haaa birileri kağıt üzerinde ekonomik açıdan bilmem kaçıncı siradayız,imf ye borçlar bitti gibilerinden ucuz şeyler söylemesin.yazık çok yazık.eden bulurmuş.inşallah diyelim…

Constantine   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 21:23

Sanata verilen değer işte bu kadar. Belediyeyi kınıyorum.

sadevatandaş   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 20:18

Belediye Başkanı Subaşıoğlu’nun belediyecilikten ne kadar anladığı görülüyor işte…hiç mi adam kalmadı koskoca denizlide de böyle biri başkan oldu…Yazık denizlimizin 5 yılına yazık…

Ali Akturk   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 18:08

Gercekten insana yazık, tanıdığım güzel bir insan.herkes ekmek parasına çalışıyor, herkesi yaradan Allahım tek ve her birine kendisinden bir güzellik vermiş.yazık menderes gibi nicelerine, bu kul hakkıdır.yanlışdan dönmek erdemdir.inşallah dönülür.

Volkan   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 16:12

Türkiye’de işler ehline verilmez zaten.Şaşmamak gerek…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu