REKLAMI GEÇ

Başkan Subaşıoğlu’na sürpriz hediye

Başkan Subaşıoğlu’na sürpriz hediye

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kendisinin de mezun olduğu Musa Kazım Manasır İlkokulu öğrencileriyle öğretmenlerini ağırladı. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu’na sürpriz bir hediye verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2014 Cuma, 15:07

Musa Kazım Manasır İlkokulu yöneticileri ve öğrencileri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Musa Kazım Manasır İlkokulu Müdür Yardımcıları Burhan Akşit ve Mehmet Uysal, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Çapa ve okul öğrencileri Hilal Akbaş ile İpek Kılınç katıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Burhan Akşit, Musa Kazım Manasır İlkokulu mezunu olan Başkan Muhammet Subaşıoğlu ile gurur ve onur duyduklarını belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Musa Kazım Manasır İlkokulu öğrencilerinin Başkan Subaşıoğlu’na bir de sürprizleri oldu.

ic
Öğrenciler, İlkokul Diploma Defterini okul arşivinden bulup çerçeveleterek Musa Kazım Manasır İlkokulu Hatırası olarak Başkan Subaşıoğlu’na hediye ettiler. Hediye karşısında çok mutlu olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu’nun tüm derslerinin ‘Pekiyi’ olması da dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “ Mezunu olduğum Musa Kazım Manasır İlkokulu yönetici ve öğrencilerinin ziyaretimize gelmesi şahsımı çok memnun etti. Bir de öğrencilerimizin yapmış olduğu sürpriz hediye hem şaşırttı hem de geçmiş günlerimizi bir kez daha hatırlatarak mutlu etti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık