REKLAMI GEÇ

Başkan Subaşıoğlu’ndan icraatın içinden

Başkan Subaşıoğlu’ndan icraatın içinden

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, cadde ve meydanlar kay kay yapan çocuklar ve gençler için “Skate Park” kurulacağının müjdesini verdi. Adres olarak ise Akkonak ile Muratdede mahallelerinin arasında kalan bir bölgeyi gösterdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 13:22

Merkezefendi Belediyesi’nin birinci yılını doldurmasının ardından Başkan Muhammet Subaşıoğlu basın toplantısı düzenleyerek, bir yıllık çalışmalarını anlattı. Subaşıoğlu, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

“SORUNLAR YAŞADIK”
Yeni kurulmuş belediye olmanın fiziksel sorunlar yaşadıklarını anlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bir, iki yer kiralayarak bu fiziksel sorunumuzu halletmeye çalıştık. İnsan kaynaklarında sorunumuz vardı. Kapatılan beldelerdeki arkadaşlarda gelince bir karmaşıklık oluştu. Klasik belediyecilik anlayışı dışından ve görüşü ne olursa olsun üretim yapan kabiliyetli arkadaşlarla yürümek istediğimiz için çoğu arkadaşımız ayrıldı. İlk belediye kurulduğu zaman 230 kişi bulunuyordu. Ancak maddi olarak bizlerde sıkışkın olduğumuz için, çoğu personelimizde bu durumu biliyordu ve tazminatlarını alarak işten ayrıldılar. Şu anda memur ve işçi olmak üzere 190 kişi belediyemizde çalışıyor” dedi.

merkezefendi-ic-2“HERKES HAK ETTİĞİ ÜCRETİ ALACAK”
Çalışan kişilerin hak ettikleri ücreti almalarını arzuladıklarını kaydeden Başkan Subaşıoğlu, “Kurumumuzda ücret konusunda çok savaş verdim. Kurumumuzda 6 bin lira civarı maaş alan arkadaşımızda var, 2 bin lira civarı alanda. Çoğu kişi aynı işi yapıyor, ancak maaşları farklı. Bu konuda çok savaş verdim. Sendika benim görüşümü onaylamayınca kaldı. Ancak ben bu işin ucunu bırakmayacağım. Herkes hak ettiği ücreti alacak” diye konuştu.

“İŞ YAPMA KÜLTÜRÜ OLUŞACAK”
Mali disiplin üzerinde önemle durduklarını vurgulayan Subaşıoğlu, “Bu konuyu tam anlamıyla sağlamış durumdayız. Tüm beldelerdeki borçları ödedik. Birçok yeni projelerimiz var ve bu projelerimizi öz kaynaklarımız ile halledeceğiz. Borçlanmadan kendi paramızla gerçekleştireceğiz. Projelerimizi dıştan almayarak kendi üretimimiz ile yapacağız. Merkezefendi Belediyesi’nde iş yapma kültürü oluşacak” ifadelerini kullandı.

“YENİ PROJELERLE DEVAM EDİYORUZ”
Yeni projeleriyle ilgili de bilgi veren Subaşoğlu, Akkonak ve Muratdede mahallelerinin kesiştiği alana Skate Park yapacaklarını, bu projeyi Pamukkale Üniversitesi ile birlikte yürüteceklerini, meydana gelebilecek kazaları önlemek için titiz bir çalışma yapıldığını, aletlerin yurt dışından ithal edileceğini söyledi.

Subaşıoğlu, emeklililer için “hobi bahçeleri” prıjesini hayata geçireceklerini, Denizli’nin doğal güzelliklerinden Ornaz Vadisi’nde düzenleme çalışması gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 4 Nisan 2015, 02:11

merkezefendi belediyesinin bu kadar parası çoksa önce yoldaki yamaları yapsın ve hatta yeni asfalt döksün köstebek yuvalarına.sn.başkan nerede yaşadığını unuttu herhalde hızını alamdı.bundan sonra buz ve kayak pisti de yapsın merkezefendiye…

mert   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 22:36

osman bey sky değil skate park yani şu çınarda otobüslerin arkasına takılan patenci gençlerin gidip tehlikesiz bir şekilde eğlenebilecekleri bir park, sıradan parkta bahçede olacak iş değil onların ki. böyle bir şey lazımdı yapılması iyi olacaktır

Vatandaş   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 16:32

O yolları bilerek öyle bırakıyorlar. Denizli de offroad kültürü gelişsin diye 🙂

ANIL   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 16:12

İmar İskan Evlerinde sokak aralarındaki pazar yerini hallettik, Özay Gönlüm Meydanından Aydem’e kadar yağmur yağınca kanat açar gibi iki taraftan yanındaki araçlara su sıçratan koca caddeyi hallettik de sıra ona geldi. Sürrr dümen istemez.

osman   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 14:01

her şey bitti de sky park kaldı demi. Sürücü pisti yolu köstebek yuvası servergazi hastanesi yolu yine aynı şekilde 500 evler pazar yerinin alt kısmındaki yolda aynı buraları yapında park sonraya kalsın. Yeterince park bahçe var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu