REKLAMI GEÇ

Bin 500 kişilik aşure dağıttılar

Bin 500 kişilik aşure dağıttılar

Ak Parti Merkezefendi ilçe Teşkilatı Muharrem Ayı dolayısıyla Sevindik Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrası hazırladıkları aşure hayrını vatandaşlara dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2017 Cumartesi, 14:14

Ak Parti Merkezefendi ilçe Teşkilatı, bugün Cuma namazı sonrası Sevindik Camii önünde aşure hayrı yaptı. Aşure dağıtım programına Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, kadın kolları başkan ve üyeleri, gençlik kolları ve üyeleri, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Halise Akar, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Ali Degirmenci ve Selma Yıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bin 500 kişilik olarak hazırlanan aşure hayrında misafirleri ile tek tek ilgilenen Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, aşureleri vatandaşlara da kendi elleri ile ikram etti.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde aşure hayrımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gelenektir. Yaptığımız aşure hayrımızın milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine hayırlar getirmesini dilerim. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Allah kabul etsin” dedi.
Güngör, Ak Parti Merkezefendi ilçe Teskilatı olarak yaptıkları aşure hayrında kendilerini yalnız bırakmayan başta İl Başkanı Necip Filiz e, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe’ye, Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç’e, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir’e, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ‘ya, Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Halise Akar ‘a, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya’ya, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a, Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya ‘ya, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Ali Değirmenci ve Selma Yıldız ‘a, tüm teşkilata ve yoğun katılım sağlayan Sevindik halkına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu