REKLAMI GEÇ

Bursa rekor başvuru

Bursa rekor başvuru

Merkezefendi Belediyesi’nin 2 bin ortaokul ve lise öğrencisine vermeyi planladığı eğitim yardımı için rekor başvuru geldi. 6 bin öğrenci, yardım alabilmek için talepte bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2015 Çarşamba, 10:58

Merkezefendi Belediyesi’nin ortaokul ve lise öğrencilere vermeyi planladığı eğitim yardımı için rekor başvuru geldi. 2 bin öğrencinin desteklenmesinin planlandığı eğitim yardımlarına 6 bin kişinin başvuruda bulunması, belediye yetkililerini kara kara düşündürüyor.

Başvuruları ve süreci değerlendiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerin eğitim yaşamlarına katkıda bulunabilmek için burs desteği sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Bu burslarımızın geri ödemesi yok. Çocuklarımızdan tek beklentimiz, derslerine dört elle sarılmaları, başarılı ve örnek bireyler olarak yetişmeleridir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah gerçek anlamda ihtiyaç sahiplerine nasip olur ” dedi.

Eğitim yardımı Merkezefendi ilçe sınırları dahilinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı ortaokul ve lise öğrencileri faydalanabilecek. Değerlendirmeler sonucunda yardım almaya hak kazanacak öğrencilere, sekiz ay boyunca aylık 75 lira verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu