REKLAMI GEÇ

Doğan: “Herkese eşit hizmet üreteceğiz”

Doğan: “Herkese eşit hizmet üreteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, 31 Mart mahalli idareler seçim çalışmalarına devam ediyor. Doğan, Sümer Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2019 Pazar, 18:23

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelilerin sıkıntılarını ve halkın isteklerini dinledi.

Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Doğan, “Herkesin belediye başkanı olacağım. Herkese eşit hizmet üreteceğim” dedi.

Şikayetleri dinleyen Doğan, “Eşit hizmet için bu yola çıktık. Dolayısıyla Merkezefendi’de eksik hizmet yapılan mahalleler olduğunu gördük ve bu mahalleleri önceliğimiz haline getireceğiz” dedi.

Çocukların, okullarının önüne üst geçit, park ve spor salonu isteklerini dinleyen Doğan, “Geleceğimiz olan çocukların, sağlıklı yetişkinler olması için gerekli ve makul istekleri var. Yüzü gülen toplumun temel taşı olan çocukların ve kadınların öncelikle sosyal belediyecilik anlayışına sahip mahallelerden çıktığını kanıtlayacağız. Merkezefendi’de bulunan iş yerlerinde kreşler yapmak, kadınlar için kurslar açmak ve mesleki kimliğim itibari ile kadınlara hukuki danışmanlık merkezleri oluşturmak gibi projelerim yüzü gülen mahalleyi oluşturmak için sadece birkaçı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı