REKLAMI GEÇ

Çiftçiler Subaşıoğlu’nu yakaladılar

Çiftçiler Subaşıoğlu’nu yakaladılar

Aslında onlar dertlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a anlatmak için gelmişlerdi. Başkan Zolan’ı makamında bulamayınca, belediye kapısında yakaladıkları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na dert yandılar. Çiftçiler, sulamada yaşadıkları sıkıntıların giderilmesini istediler.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2015 Cumartesi, 15:17

Merkezefendi’nin Altındere ve Yeşilyayla Mahallesi’nde tarımla uğraşan çiftçiler, tarlalarını daha pahalıya suladıklarını belirterek, sorunlarını çözüm aramak için Büyükşehir Belediyesi’ne geldi.

Dertlerini anlatmak için umutla gelen çiftçiler, Başkan Zolan’ı bulamayınca, belediye kapısında rastladıkları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na dert yandılar.
Subaşıoğlu, ayaküstü çiftçileri dinledi. Sorunları ile ilgileneceğine ve konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a ileteceğine dair çiftçilere söz verdi.

Yılda bir kez sulama yaptıklarını belirten çiftçiler, “Bir saatlik sulama için 20 lira ödüyoruz. Diğer çiftçiler, 5 liradan sulama yapıyor. Bu adaletsizliğin ortadan kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu