REKLAMI GEÇ

Çocuklar “Bir ses de sen ver” dedi

Çocuklar “Bir ses de sen ver” dedi

Merkezefendi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Bir Ses De Sen Ver’ projesi kapsamında müzik şenliği düzenlendi, çocuk korosu büyüledi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2018 Pazartesi, 12:05

Merkezefendi Kaymakamlığı tarafından, çocukların gelişimine olumlu etki sağlayabilecek ortamların oluşturulabilmesi, özgüvenlerinin geliştirilip, kendini ifade etme becerilerini artmasında ve daha fazla sosyalleşmesinde etkili olan müzik eğitimine dikkat çekmek üzere ‘Bir Ses De Sen Ver’ projesi geliştirildi.

Proje kapsamında Ahmet Nuri Özsoy İlkokulu, Musa Kazım Manasır İlkokulu, Ahmet Sami Uslu İlkokulu, Hacı Leman Oto İlkokulu, Nermin Osman Akça İlkokulu’nda öğrenim gören müziğe yetenekli ve ilgili öğrenciler belirlendi. Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi imkanları ile hazırlanan öğrenciler, ‘Bir Ses De Sen Ver’ korosunu oluşturdu.

Proje, Merkezefendi Kaymakamlığı önünden başlayan ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na kadar süren kortej ile start aldı. Kortej yürüyüşüne Kaymakam Şükrü Görücü de katıldı, çocuklar marşlar söyledi.

Delikliçınar Meydanı’nda toplanan çocukları, Neslihan Demirbacak yönetiminde Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ve çocuk korosu karşıladı.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, burada yaptığı konuşmada, böyle bir projenin gelişmesine katkı sağladıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmanın ardından çocuklar şarkılar ve marşlar söyledi, vatandaşlara güzel anlar yaşattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu