REKLAMI GEÇ

Dede torun bir araya geliyor

Dede torun bir araya geliyor

Merkezefendi Belediyesi’nin düzenleyeceği Bursa, Çanakkale gezisine yoğun ilgi var. 50 yaş ve üzeri vatandaşların katılacağı gezi için belediyenin giriş katında açılan stantta uzun kuyruklar oluşuyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, müracaat eden herkesi götürme kararı aldıklarını, belirli dönemlerde geziler düzenleyeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2015 Çarşamba, 09:10

50 yaş ve üzeri Merkezefendilileri Çanakkale ve Bursa gezisine götürme kararı alan Merkezefendi Belediyesi’ne vatandaşların yoğun müracaatları sürüyor. Yer yer izdihamların yaşandığı Beyaz Masa’da vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bir de müjde verdi. 

Başkan Subaşıoğlu, başvuru yapan 50 yaş üzeri herkesin bu geziye götürüleceğini söyledi. Farklı zaman dilimlerinde peyder pey vatandaşların götürüleceğini kaydeden Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 yaşını doldurmuş Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlarımızı kültürel mirasımız olan Bursa ve Çanakkale’ye götürmek için kampanya gerçekleştirdik. Kampanyamıza beklenin üzerinde çok büyük bir ilgi var. Bu kampanyamız önümüzdeki dönemlerde de devam edecek” dedi.

İlk etapta  250 kişinin bu geziye gideceğini belirten Subaşıoğlu, ” Tüm vatandaşlarımızı peyder pey farklı zaman dilimlerinde Çanakkale ve Bursa’ya göndereceğiz. Çanakklale’deki şehitliklerimizi atalarımızı ziyaret etmek lazım. Nasıl fedakarlıkta bulunmuşlar onu yerinde görmek lazım. İnşallah bizde bu gezilerden birine katılarak vatandaşlarımızla o atmosferi paylaşarak şehitlerimize dua ederek onları yad edeceğiz. Bu kampanyaya da ‘Dedesiyle torunu bir araya geliyor’ ismini vereceğiz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık