REKLAMI GEÇ

Minibüsü ile seyir halindeyken sızdı, ayılmadı

Minibüsü ile seyir halindeyken sızdı, ayılmadı

Askeri Saha Geçiş Yolu’nda dün gece saatlerinde direksiyon başında uyuya kalan bir sürücü, önce diğer sürücüler tarafından ölü sanıldı. Sürücü, kendisini uyandırmaya çalışan bir kişinin kucağına düştü. Daha sonra sürücünün aşırı alkolden sızdığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2017 Cumartesi, 10:28

Trafik cezaları ne kadar ağırlaşırsa ağırlaşsın, alkollü direksiyon başına geçmenin önüne geçilemiyor. Dün gece yarısı Çamlık Caddesi’nden başlayıp, Servergazi’de sona eren Askeri Saha Geçiş Yolu’nda alkollü bir sürücünün yaşadığı ilginç olay, diğer sürücüleri şok etti.

Askeri Saha Geçiş Yolu’nda seyir halinde olan sürücüler, kapısı açık minibüsün içinde direksiyon başında hareketsiz duran birini gördü. Bir sürücü otomobilinden inip, direksiyon başında hareketsiz duran kişinin yaşayıp yaşamadığını kontrol etti.

“Alkollü sürücünün ayağı frendeydi. Ayağını frenden çekse otomobil hareket edecek ve büyük bir facia olacaktı” diyen bir sürücü, “Şoförü uyandırmak istedim, kucağıma düştü. Ayağının frende olduğunu görünce ben de panikledim, koltuğuna oturttum. 100 metre ileride polisler vardı, onlara söyledim, ilgilenmediler” dedi.

İlerleyen dakikalarda olay yerine trafik ekipleri geldi ve alkollü sürücüyü indirip hastaneye götürdüler. Minibüsü ise, emniyetin otoparkına çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 9 19Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 9 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 5 15Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 4 17Parçalı Bulutlu