REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de bisiklet yolları hazır

Merkezefendi’de bisiklet yolları hazır

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey ve Yenişafak Mahalleleri’nin tamamını kapsayan 7.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolunun yapımı tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 14:16

Merkezefendi Belediyesi tarafından Yenişafak ve Selçukbey Mahalleleri’ni kapsayan 7.5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolunun yapımı tamamlandı. Çift taraflı olarak yapılan bisiklet yolları ilçeye ayrı bir renk katıyor. Merkezefendililer, yapılan bisiklet yollarında hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecek hem de güvenli bir şekilde bisikletle ulaşım için bu yollardan faydalanabilecek.

denizli-merkezefendi-bisiklet-yollari-2

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçeye kazandırılan bisiklet yollarının güvenli bisiklet sürüşü için çok önemli olduğunu belirterek, “Merkezefendi bisiklet ilçesi olma yolunda ilerliyor. 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet veriyoruz, üniversite öğrencilerimizle bisiklet turu yapıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bisikleti önemsiyoruz. Merkezefendili hemşerilerimiz ve sporseverlerimiz şimdi tamamladığımız bisiklet yollarını kullanarak hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecekler hem de güvenli bir şekilde bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler” dedi.

denizli-merkezefendi-bisiklet-yollari-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu