REKLAMI GEÇ

Doğan Merkezefendi esnafının umudu oldu

Doğan Merkezefendi esnafının umudu oldu

Merkezefendi, CHP Adayı Doğan’ı bağrına bastı. Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü, ilçenin umudu haline geldi. Kimi faturasını gösterip dert yandı, kimi ekonomik sorunlarını dile getirip aman diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2019 Çarşamba, 16:06

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 1. Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaflar yoğun destek verdikleri Doğan’a mevcut belediye yönetimini şikâyet etti, “Değişim istiyoruz ve sizi destekliyoruz. İnşallah ilçemizin makûs tarihi sizinle birlikte değişecek. Değişen ve dönüşen bir ilçede biz de esnaflar olarak rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

İŞLETME SAHİPLERİ KAN AĞLIYOR
Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette Merkezefendi Gençlik Kolları üyeleri de esnaflara simit ikram etti. Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, aktarılanları not aldı, sabredin mesajı verdi.

Esnaflar, “Birçok arkadaşımız işletmesini kapatma aşamasında, mevcut yönetimin hiçbir zaman esnafa yönelik bir projesi olmadı” diyerek dert yandı. Bazı vatandaşlar gelen yüksek faturaları gösterip altından kalkamadıklarını söylerken, kimileri yerel yönetimlerden istedikleri hizmeti alamadıkları için şikayet etti.

“Sadece seçim döneminde gelen yöneticilerden bıktık. CHP’liler ise Tolga Varlıker önderliğinde sık sık bizleri ziyaret ediyor ve sorunlarımızı dinleyip çözüm yolları üretmeye çalışıyor” diyen ilçe esnafı, “Sizleri zaten tanıyor ve güveniyoruz. Bizlerin yerel yönetimler anlamındaki tüm sorunlarımızı kökten çözecek çalışmalar yaparak, nefes almamızı sağlayacağınıza inanıyoruz” diyerek, Doğan ve ekibine olan inançlarını dile getirdi.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
Merkezefendi’de hem işveren, hem de işçiler için rahat nefes aldıracak hamlelere imza atılacağını söyleyen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Esnaflarımızın yoğun olduğu bölgeleri canlandırmak adına çalışmalarımız sürecek. Esnaflarımıza asla sırt dönmeyeceğiz. Sadece seçim döneminde oy istemeye gelen, sonrasında esnafa dönüp bakmayanlar gibi olmayacağız. Biz her zaman vatandaşlarımızla bir olacak, birlikte hareket ederek, çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

ESNAF DEĞİŞİM İSTİYOR
Şaşılası boyutta yoğun ilgiyle karşılanan Şeniz Doğan’a, Merkezefendi’nin çehresini değiştirecek isim olduğunu ve kendisine destek vereceklerini söyleyen ilçe esnafı 31 Mart’ta değişimi işaret etti.

Şeniz Doğan ise, ”Mart’ın sonunda hep birlikte baharı yaşayacağız. 1 Nisan’da 1. Sanayi Sitesi’nde bahar havasını birlikte soluyacağız. Çalışan belediye, kazanan toplum, kazanan esnaf olacak. Biz esnafımızın, vatandaşımızın ve geleceğimizin dertlerine derman olmaya geliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı