REKLAMI GEÇ

Eski PAÜ binasında yıkım faciaya yol açıyordu

Eski PAÜ binasında yıkım faciaya yol açıyordu

Yıkım çalışmaları devam eden Doktorlar Caddesi’ndeki eski PAÜ binasının bir bölümünün güvenlik alanı dışına yıkılması bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Düşen beton parçalar Başak G. İsimli bir gencin sırtına isabet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2018 Salı, 12:08

Doktorlar Caddesi’nde yıllarca özel hastane ve sonrasında PAÜ’nün poliklinik olarak kullandığı binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik ve kazalar zaman zaman çevresindeki esnafları olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde vincin devrildiği yıkım çalışmasında bu kez binadan kopan parçalar bir gencin yaralanmasına neden oldu.

MOLOZLAR GÜVENLİK ALANI DIŞINA TAŞTI
DEHA20 Gazetesi’nin haberine göre, Yıkım çalışması süren binanın yanındaki işyerine girmeye çalışan Başak G. İsimli özel bir firma çalışanı, kopan parçalardan birinin sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Yıkımda kepçenin çalışması sırasında üst katlardan büyük bir gürültüyle düşerek güvenlik alanı dışına taşan molozlar işyerinin korkuluklarını yıkarken, bir beton parçası da Başak G.’nin sırtına isabet etti. İlk müdahalesi aynı binada bulunan özel poliklinik tarafından yapılan Başak G., daha sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, Acil Servis’te ayakta tedavi gördü.

“ÖLÜMDEN DÖNDÜM”
İşyerine girerken ölümden döndüğünü söyleyen Başak G. “Gürültüyü duyunca kaçmak istedim ama başaramadım. Beton molozlardan biri sırtıma isabet edince büyük bir acı hissettim. Orada daha fazla insan olabilirdi. Dikkatsizce yapılan yıkım sırasında insanlar ölebilirdi. Olayla ilgili şikayette bulunacağım” dedi.

“DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNDUK”
Aynı binada bir iş güvenliği firmasında görev yapan Halil İbrahim Uğurhan, daha önce vincin devrildiği yıkım çalışmalarının dikkatsiz yapıldığı ve güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu konusunda defalarca Merkezefendi Belediyesi’ne şikayette bulunduk. Bu kazadan sonra olay yerine gelen zabıta ekipleri ise umursamaz şekilde davranışlar sergiledi. ‘Daha ciddi önlemler alınması için birilerinin ölmesi mi gerekir?’ diye sorduğumuzda alaysı şekilde yaklaştılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu