REKLAMI GEÇ

Zeybekci, o belediye başkanı için özür dilemek zorunda kaldı

Zeybekci, o belediye başkanı için özür dilemek zorunda kaldı

Merkezefendi Belediyesi’nin Ornaz Vadisi açılış etkinliği fiyasko ile sonuçlandı. İftarlık yemekler vatandaşlara yetmedi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu için özür dilemek zorunda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 16:59

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Ornaz Vadisi’nin açılışı için Mustafa Ceceli’nin konser vereceği, iftar yemekli bir program organize edildi.

Merkezefendi sınırlarında yaşayan çok sayıda vatandaş yemek ve açılış için saatler öncesinden Ornaz Vadisi’ndeki yerlerini aldı. İftar vakti geldiğinde ise büyük bir sıkıntı yaşandı. Hazırlanan iftarlıklar davetlilere yetmedi, bir çok kişi bulabildikleri suyla yetinmek zorunda kaldı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ BÜYÜK
Açılışa davet edilip, ardından da aç kalan vatandaşlar Merkezefendi Belediyesi’ne ve Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na tepki gösterdi, açılış alanını terk etti.

ZEYBEKCİ ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun hatası nedeniyle çok sayıda vatandaşla birlikte aç kalan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci halktan özür dilemek zorunda kaldı.

Vatandaşların gönlünü almak için sahneye çıkan Bakan Zeybekci’nin özür konuşmasını Haber20denizli.com canlı olarak takipçileriyle paylaştı.

Bakan Zeybekci, “Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Bey kardeşimiz kendisinin ne kadar çok sevildiğini ayarlayamamış” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Subaşıoğlu’nun 10 binin üzerinde bir iftar hazırlığı yaptığını, katılımın daha fazla olması nedeniyle böyle bir durumun ortaya çıktığını söyleyen Bakan Zeybekci, “ Olduğu kadarıyla, zaten bir araya gelmek böyle bir şey içinde. İftarımızı açtıysak suyla, şanslı olanlar ekmek de bulabildiğiyse eyvallah. Yemek bulanlar da çoğunlukta. Sizler diyorsunuz ki yemek yok kalmadı. Ben de yemedim. Valimiz, Merkezefendi Belediye Başkanımız, eşim biz de sadece su içerek iftarımızı açtık. Bu kadar. Bilin ki biz yemek yemedik yemeyeceğiz de, çünkü yok” dedi.

“Yemeklerin azlığından dolayı sitem eden kardeşlerimiz de hakkını helal etsin, kusura bakmayın” diyen Bakan Zeybekci, “Muhammet Bey kardeşimiz bu kadar ilginin olacağını tahmin edemedi. Biz de bir lokma yemeden orucumuzu açtık, müsaadenizi istiyoruz” diyerek, alandan ayrıldı.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 14:09

Bence açılış fiyasko değil. Rezillik. Ramazan ayında hem iftar vereceksin hem de konser. Tepki gösteren vatandaşların en az %30u oruc değilmiştir. Bence iftarlık programda hiç olmamalıydı.

kemal erdem   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 13:43

bizde aç kaldık iftarımızı suyla açtıkkkk. cıkcıkcık.
acaba oruç değilmiydik.yoksammmmm

Dünya   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 12:30

Açlık tokluk birer imtihan. Hata yapmışlar. Açlıktan kırılma olmadı sonırım. Telafi edilecek bir şey. Allaha sükür bu memlekette aç kalmayız.

hakan   -  Bağlantı 11 Haziran 2018, 01:38

şov yapayım derken rezil olmak diye buna derler.adam kendi tanıtımını yapıyor gerisini önemsemiyor.seçim öncesi reis bunu duysa ne der bilemiyorum yani.yazıklar olsun bizde ac kaldık.gelsin büyükşehirin iftarlarındanda biraz bişeyler öğrensin subaşı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu