REKLAMI GEÇ

Göveçlik’e 1 milyon liralık yatırım

Göveçlik’e 1 milyon liralık yatırım

Merkezefendi Belediyesi, yakın gelecekte özel konut projelerinin uygulanacağı bölge olan Göveçlik’e 1 milyon liralık yatırımla halı saha, pazaryeri ve oyun parkı kazandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 10:57

Merkezefendi Belediyesi’nin yaptırdığı tesislerin açılış töreni Göveçlik Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirildi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Ahmet Altın, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-merkezefendi-acilis-1-milyon-5

ZOLAN’DAN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zola, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde güzellikler üzerine güzellikler koyarak hizmete devam edeceklerini söyleyerek, Göveçlik’teki tesislerin yapımını gerçekleştiren Merkez Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

denizli-merkezefendi-acilis-1-milyon-1

“MERKEZEFENDİ ŞANTİYE GİBİ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, göreve geldiklerinden bu yana hizmet etmek için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, “Bugüne kadar birçok açılış yaptık. Ne yaptıysak sizlerle birlikte yaptık. Merkezefendi ilçemiz şu an her yanıyla şantiye gibi. Geçtiğimiz yıl 8 kapalı pazaryeri yaptık. 30 okulumuza halı saha kazandırdık. Ege Bölgesi’nin ilk ve tek skate parkını açtık. Hobi bahçesinin açılışını gerçekleştireceğiz. 2015 yılında 200 kilometre yol açtık. 60 kilometre asfalt attık. Marka belediye olmak için önümüze bir hedef koymuştuk. Bu hedefe ulaşabilmek için geliştirdiğimiz projelerle önemli adımlar attık. Sosyal ve kültürel projelerimizle bu adımları atmaya devam edeceğiz. Bugün burada Ekrem Başer okulumuza yapmış olduğumuz halı sahamız, Göveçlik pazaryerimiz ve oyun parkımız Göveçlik’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

denizli-merkezefendi-acilis-1-milyon-2

“GÖVEÇLİK GELİŞİYOR”
Göveçlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Başer de, gerçekleştirilen her hizmetin, yapılan he yatırımın Göveçlik’in gelişmesini sağladığını ifade ederek, hizmetlerden dolayı Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

denizli-merkezefendi-acilis-1-milyon-4

BİSİKLETLER DE DAĞITILDI
Konuşmaların ardından 1.470 metrekare genişliğindeki 4 adet işyeri 43 adet tezgah kapasiteli kapalı pazaryeri ile Ekrem Başer Ortaokulu bahçesindeki halı saha ve 500 metrekare alan üzerine yapılan oyun parkının açılışı yapıldı. Bu arada, Göveçlik’te eğitimlerini sürdüren öğrencilere de bisikletleri dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu