REKLAMI GEÇ

Halkın parasıyla yaptırdı, eşine ithaf etti

Halkın parasıyla yaptırdı, eşine ithaf etti

Sosyal medya, halkın parasıyla yaptırdığı Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) Alyans Nikah Salonu’nu eşine ithaf eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu konuşuyor. Subaşıoğlu’na “Halkın parasıyla” eşine yaptığı jest nedeniyle tepki var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 16:34

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) ve içinde bulunan Alyans Nikah Salonu’nu tamamladı. Açılış için gün sayan Kültür Merkezi için çekimler yaptıran Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu bir gafa da imza attı.

Alyans Nikah Salonu’nun tanıtımı için eşi Hacer Subaşıoğlu ile kamera karşısına geçen Subaşıoğlu, romantik bir şekilde eşiyle el ele salona giriyor, daha sonra birlikte oturup, şarkı söylüyor.

Salonun hayırlı olmasını temenni eden Subaşıoğlu bu tanıtım videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak paylaşımı, “Hacer Hanımla Evliliğimizin Yirminci Yıldönümüne İthafen… Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) Alyans Nikah Salonu Açılışa Hazır…” yazması tepkileri de beraberinde getirdi.

Subaşıoğlu’nun, halkın parasıyla yaptırdığı salonu, evliliklerinin 20. yılı nedeniyle eşine ithaf etmesi sosyal medyada olay oldu. Bazı takipçiler tepki gösterdi, “Eşinize ithaf etmek istiyorsanız kendi paranızla yaptırıp belediyeye bağışlasaydınız!” şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte tepki çeken o tanıtım videosu:

Yorumlar

tulay yıldız   -  Bağlantı 21 Ağustos 2018, 23:52

biz bir işimiz dolayısıyla gitmiştik kendisiyle görüşemedik bile.şov yapmaktan başka işi yok.şimdide reklam için eşini kullanmış.bütün kadınları ve kadın derneklerini protesto yapmaları için göreve davet ediyorum.ayrıca bende bu hareketini kınıyorum

COŞKUN SARI   -  Bağlantı 20 Ağustos 2018, 21:39

HALKIN PARASINI KENDİ ADINA KULLANANLARIN VAY HALİNE :!! YAZIKLAR OLSUN :((((((

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu