REKLAMI GEÇ

İşte Merkezefendi Belediyesi’nin logosu

İşte Merkezefendi Belediyesi’nin logosu

Büyükşehir ile birlikte kurulan Merkezefendi Belediyesi, logosunu halk oylamasıyla belirledi. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, logolarının sağlık, mutluluk, kardeşlik temaları içerdiğini açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2014 Pazartesi, 14:55

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu düzenlediği basın toplantısıyla, halk oylaması ile belirlenen belediye logosunu tanıttı. Toplantıya Başkan Yardımcıları Fatih Işık, Hasan Kayıhan, Yusuf Görgüç ve Hasan Kılıç da katıldı.

icMerkezefendi Belediyesi’nin web sayfası üzerinden halk oylamasına sunulan 4 logo arasından yüzde 62 oyla birinci seçilen logoyu Merkezefendi Belediyesi personeli Elif Çeşme tasarladı.

Seçilen logonun belediye meclisinde onay aldıktan sonra kullanılmaya başlayacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammat Subaşıoğlu, “Logomuz tamamen kendi çalışma arkadaşımız olan Elif Çeşme’nin tasarımıdır. Başka arkadaşlarımız da vardı. İnternet sitesinde 4 tane logo oylamaya sunulmuştu. Ama bunlar içerisinde yüzde 62 ile en yüksek oyu alan personelimizin üretmiş olduğu logo oldu. Tercih yaparak bize katkıda bulunan, oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Merkezefendi ilçesinin ismini aldığı şahsiyet bakımından somut bir simgeye dayanması ötesinde soyut anlamları olan sağlık, mutluluk, kardeşliği simgeleyen bir logo seçildi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık