REKLAMI GEÇ

Kayalar Mahallesi asfalta kavuştu

Kayalar Mahallesi asfalta kavuştu

Merkezefendi Belediyesi Kayalar Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu çalışmaları yerinde inceledi, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 12:47

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi ekipleri Kayalar Mahallesi’nde sıcak asfalt döküyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi. Görevlilerden de bilgi alan Başkan Subaşıoğlu, Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci ile de bir araya geldi.

Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci, yapılan üst yapı çalışmalarının çocukluk hayali olduğunu anlattı.

“KAYALAR MAHALLEMİZDE PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kayalar Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz yıl tamamlanan alt yapıdan sonra Merkezefendi Belediyesi olarak Kayalar Mahallemize üst yapı anlamında çok kuvvetli bir şekilde tüm imkânlarımızla giriş yaptık. Son 2 aydır devam eden çalışmalarımızın neticesinde bütün Kayalar Mahallemizin tüm kaldırım çalışmaları tamamlandı. Artık asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede buradaki çalışmalarımız tamamlanacak. Kayalar Mahallemiz biraz hizmet almakta kenarda kalmıştı. Biz Merkezefendi Belediyesi olarak bu mahallemizi en merkezdeki mahalle olarak baştan beri değerlendiriyoruz. Kayalar Mahallemizde modern bir görünüm kazanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu