REKLAMI GEÇ

Keskin ve Balkanay’dan çat kapı ziyaretler

Keskin ve Balkanay’dan çat kapı ziyaretler

Denizli’de karargah kuran CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan keskin, CHP’li belediye başkan adaylarını yalnız bırakmıyor. Onlarla birlikte ziyaretler gerçekleştiren Keskin, sosyal demokrat belediyecilikle ilgili mesajlar veriyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2014 Salı, 09:45

CHP’nin 2 numaralı ismi Adnan Keskin, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay ile birlikte esnaf, hastane ve belediye ziyaretleri gerçekleştirdi. Güne Bayramyeri ve Kaleiçi Çarşısı ziyaretiyle başlayan Keskin ve Balkanay, esnaf ile sohbet ederek onların istek ve sorunları dinledi. Kaleiçi Pazarı’nı da gezen Keskin ve Balkanay, esnaf tek tek tokalaşıp 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye destek istedi.

CHP heyetinin bir sonraki durağı Servergazi Devlet Hastanesi oldu. Burada hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Keskin, hastane personelinden de Servergazi Devlet Hastanesi’nin durumu hakkında bilgi aldı.

face kopya twit kopya web

CHP heyetinin son durağı Denizli Belediyesi oldu. Bu ziyarette CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural da hazır bulundu. CHP heyetini sıcak bir şekilde karşılayan belediye personeli, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Keskin, Vural ve Balkanay, Denizli Belediye Başkan yardımcılarından Şamil Çınar, Aytaç Turgut ile de görüştü. D

Bu arada Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarla selamlaşan CHP heyeti, Denizli Horozu Heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayıp, onlarla birlikte objektiflere poz verdi.

ARİF BALKANAY ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu