REKLAMI GEÇ

Korkutan yangın

Korkutan yangın

Gümüşler’de geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Kimyasal maddelerin de yandığı fabrikadan yükselen siyah dumanlar sanayi bölgesini kapladı. İtfaiye ekipleri, yangını çevreye sıçramadan yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 10:27

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Yangın, bu sabah saat 06.30 sıralarında  Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesi’ndeki Beysu Atık Yönetimi isimli geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. Kimyasal maddelerin bertaraf edilip, plastik atıkların geri dönüşüm yapıldığı fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Alevler kısa sürede yayıldı.

anons

Kimyasal maddelerin ve plastik atıkların yanmasından dolayı gökyüzünü siyah bulutlar kapladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına 10 ayrı araçla müdahale etti. Plastik ve kimyasal maddeleri tutuşmasıyla büyüyen alevlere itfaiye ekipleri 4 koldan müdahale etti. Yangının etraftaki işyerlerine sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çapa sarf etti. Polis ekipleri de işyerinin etrafındaki yolları trafiğe kapatarak önlem aldı. Yangın kotrol altına alındıktan sonra yaklaşık 2 saat sonra söndürüldü.

denizli-gumusler-geri-donusum-fabrikasi-yandi-ic

Yangın sırasında fabrikanın içinde kalan yüksek gerilim hattın direğindeki elektrik telleri de yandı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlatırken, itfaiye ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu